Tendències:

Cervesa

24 X Becks Caixa 275ml

275ml

1,08€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Brauerei Beck & Co.
Volum: 27.5cl
NOTA DE TAST: Aspecte: Té un color similar a el de l'or, molt intens, amb alguns brillantors grocs molt notoris. És neta i, tot i que el color es veu sòlid, té alguns matisos lleugerament més foscos que altres. Aroma: Aroma a malta i alguns tocs alguna cosa amargs, però agradables. Té certs rastres una mica més dolços i herbacis. Cos / Sabor: Sabors que s'assemblen al que es pot percebre en les aromes, però ben balancejats. Es troba entre les més refrescants del seu tipus, amb bona potència. El final és una mica sec, però extens. CERVESERIA: Brauerei Becks & Co PAÍS: Alemanya. TIPUS DE FERMENTACIÓ: Baixa fermentació. TIPUS DE CERVESA: Blonde. ABV: 5%

Elaboració de 24 X Becks Caixa 275ml

24 X Becks Caixa 275ml

NOTA DE TAST:

 • Aspecte: Té un color similar a el de l'or, molt intens, amb alguns brillantors grocs molt notoris. És neta i, tot i que el color es veu sòlid, té alguns matisos lleugerament més foscos que altres.
 • Aroma: Aroma a malta i alguns tocs alguna cosa amargs, però agradables. Té certs rastres una mica més dolços i herbacis.
 • Cos / Sabor: Sabors que s'assemblen al que es pot percebre en les aromes, però ben balancejats. Es troba entre les més refrescants del seu tipus, amb bona potència. El final és una mica sec, però extens.

CERVESERIA: Brauerei Becks & Co

PAÍS: Alemanya.

TIPUS DE FERMENTACIÓ: Baixa fermentació.

TIPUS DE CERVESA: Blonde.

ABV: 5%

Veure més

Opinions sobre 24 X Becks Caixa 275ml

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de 24 X Becks Caixa 275ml:Puntua 24 X Becks Caixa 275ml:

4 /5

NOTA DE TAST:Aspecte: Té un color similar a el de l'or, molt intens, amb alguns brillantors grocs molt notoris. És neta i, tot i que el color es veu sòlid, té alguns matisos lleugerament més foscos que altres.Aroma: Aroma a malta i alguns tocs alguna cosa amargs, però agradables. Té certs rastres una mica més dolços i herbacis.Cos / Sabor: Sabors que s'assemblen al que es pot percebre en les aromes, però ben balancejats. Es troba entre les més refrescants del seu tipus, amb bona potència. El final és una mica sec, però extens.CERVESERIA: Brauerei Becks & CoPAÍS: Alemanya.TIPUS DE FERMENTACIÓ: Baixa fermentació.TIPUS DE CERVESA: Blonde.ABV: 5%
Veure més
,

24 X Becks Case 275ml

Other products from the brand