Opinió sobre Achel Blonde de Online Drink Shop

Achelse Kluis (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Achel Blonde

Achel Blonde

  • |
  • 4 /5
L'abadia cistercenca de San Benedetto a Achel és la més recent, en el temps, es converteixen en part de les cerveseries trapenses. Es troba en un petit rierol, el Tongelreep, en un racó remot de la regió de Flandes, a 20 km de la ciutat holandesa d'Eindhoven, a la frontera amb els Països Baixos. La fàbrica de cervesa gairebé ha desaparegut quan, durant la Segona Guerra Mundial, després d'un bombardeig alemany, va ser ocupada primer i després literalment desmantellat amb calderes de coure que es venen per pes. El 1998 es va reprendre l'activitat brassificazione sota la supervisió del pare Thomas abadia de Westmalle abadia "mare" de Achel, que és allò del que els monjos fundadors de Achel mateixa. El Achel Blonde va ser el primer trapenc com "ros" que tindrà lloc, anticipant-se als pocs mesos Westvleteren. Cervesa Top-fermentat, fermentat en ampolla, és de color daurat amb reflexos ambre i una escuma no és especialment abundant i molt persistent. La na "Sé que ofereix un perfil ample, exuberant i afruitat, amb notes de meló groc, poma, pera, xarop de préssec, pinya i plàtan, però també sentiments de cítrics i fruits vermells. La complexitat aromàtica es veu reforçada per notes de mel, clau d'olor, coriandre, pebre negre, vainilla i flors silvestres. A la boca té una esvelta i tendència agradable en el qual el gust dinàmica està fortament accentuada per una forta carbonatació. L'acabat està finament especiat amb notes de llúpol i llevat fresc que l'equilibri la dolçor. Una cervesa clàssica durant tot el menjar que es pot fer front sense problemes és les preparacions més senzilles que van estructurar a causa del contingut d'alcohol continua sent important. Ens mantenim a Bèlgica amb "moules et frites" musclos i patates fregides plat nacional.

Veure més opinions sobre Achel Blonde »