Tendències:

Cervesa

Big Chouffe 1.5L

1.5L

12,13€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Brasserie D'Achouffe
Volum: 150cl
Vol. D'alcohol: 8%
Tipus De Cervesa: Especial
País: Bèlgica
NOTA DE TAST: Vista: Big Chouffe 1.5L és rossa daurada Boca: amb sabor bastant afruitat, referències a espècies i a llúpol. Amb la seva segona fermentació en ampolles de 75 cl amb suro, i sense pasteuritzar, el gust de la Chouffe evoluciona al llarg del temps. ELABORADOR: Brasserie D'Achouffe GRAU ALCOHÒLIC: 8% Vol.

Elaboració de Big Chouffe 1.5L

Big Chouffe 1.5L

NOTA DE TAST:

  • Vista: Big Chouffe 1.5L és rossa daurada
  • Boca: amb sabor bastant afruitat, referències a espècies i a llúpol. Amb la seva segona fermentació en ampolles de 75 cl amb suro, i sense pasteuritzar, el gust de la Chouffe evoluciona al llarg del temps.

ELABORADOR: Brasserie D'Achouffe

GRAU ALCOHÒLIC: 8% Vol.

Veure més

Opinions sobre Big Chouffe 1.5L

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Big Chouffe 1.5L:Puntua Big Chouffe 1.5L:

4 /5

Vista Color ros
Nas Aromes d'espècies i de cítrics
Boca Sabors diferents als esperats entre els quals podem anomenar la fruita condimentada, coriandre i llúpol
Veure més
,

4 /5

BIG Chouffe 1. 5L. Venda prohibida a menors d'edat. L'abús d'alcohol és perillós per a la salut. Beure amb responsabilitat.
Veure més
,

4 /5

Cervesa especial belga, 8% d'alcohol, d'alta fermentació i amb segona fermentació en ampolla. La Chouffe és la primera cervesa elaborada per Brasserie D '; Achouffe: rossa daurada, forta i potent de CO2, amb gust bastant afruitat, referències a espècies ia llúpol. Amb la seva segona fermentació en ampolles de 75 cl amb suro, i sense pasteuritzar, el gust de la Chouffe evoluciona al llarg del temps. Tanmateix es tracta d'una cervesa rossa es recomana prendre jove. Com cervesa afruitada i servida ben fresca es pren com a aperitiu amb alguna cosa per picar (pernil? Formatge o embotits) i menys freda com a postres, on les restes de llevat de la segona fermentació ajuden a digerir el menjar. Emmagatzematge: conservar les ampolles verticalment en un lloc fresc a l'empara de la llum. Un dipòsit de llevat naturalment es forma en el fons de l'ampolla. Temperatura de servei: 8 a 12 ° C (ampolla)
Veure més
,

Other products from the brand