Opinions sobre Chimay Azul

Abbaye de Chimay (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Chimay Azul

  • Cerveza Chimay Azul

    • |
    • 4 /5
    De color fosc, obre amb aromes de malta torrada i especial, presentant un sabor ampli i persistent, bastant dolç.
    La Chimay blau acompanya bé a la carn de boví (chuletón, estofat), carn de caça major (senglar, cérvol), paté de foie i, lògicament, al formatge curat de Chimay.
    llegir complet »
  • Chimay Bleue

    • |
    • 4 /5
    Però per on començar quan es vol parlar de Chimay Bleue? Chimay Blau és el més llarg i complex de l'abadia trapenc de Nostra Senyora de cerveses Scourmont Ofereix un ram d'espècies i un nas fruiter característic de Chimay. En boca, s'ofereix una llarga amargor i torrat traduïda pronunciat....
    llegir complet »
  • Chimay Blue Cap

    • |
    • 4 /5
    La Chimay cerveseria va ser fundada el 1862 a l'Abadia de Scourmont Chimay a Bèlgica. Cervesa Chimay Blava, igual que altres cerveses trapenses són fermentats en l'ampolla, no és pasteuritzada. Nomenat Gran Réserve, que destaca pel seu caràcter fosc i fort. Té una fragància de llevat fresc amb...
    llegir complet »
  • Chimay Azul

    • |
    • 4 /5
    Estil: Abadia Trapenc. Sabor: Intens gust de malta torrada, fruits dolços com la pruna o la pera i, finalitza amb un toc amarg. Color: Marró fosc. Escuma: De color beix és cremosa i duradora
    llegir complet »
  • Chimay Azul

    • |
    • 4 /5
    Color granat molt fosc. El seu sabor és caramel · litzat i una mica dolç al principi, per deixar un amarg a llúpol i malta. El seu aroma és intens a llevat amb un lleuger toc a roses. L'escuma és molt densa, el que la converteix en la seva característica principal. D'un color blanc tèrbol,...
    llegir complet »