Tendències:

Cervesa

Corona Pack 24

330ml

24,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Corona
Volum: 33cl
Vol. D'alcohol: 4.5%
País: Mèxic
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Un pack amb 24 ampolles de cervesa Corona extra. NOTA DE TAST: Aspecte: groc palla, tonalitats daurades, cristal·lina, translúcida, un carbonatuación moderada de bombolles gruixudes, amb una escuma blanquinosa i prima, de mínima persistència a l'beure. Aroma: notes de cereal i fruita, de gra cru i poma verda, un mínim dolçor a meitat de nas, notes d'oxidació, una qualitat sulfurosa en el fons, una conjunció tènue i volàtil. Cos / Sabor: sabors neutres, notes a cerel, amb una qualitat prou feines dolça, notes d'oxidació, un final una mica terrós i metàl·lic, un baix amargor, lleugerament sec, amb un retrogust gairebé absent. CERVESERIA: Cerveseria Model SA PAÍS: Mèxic. TIPUS DE CERVESA: Pilsner. ABV: 4,5%

Elaboració de Corona Pack 24

Corona Pack 24

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:
Un pack amb 24 ampolles de cervesa Corona extra.

NOTA DE TAST:

  • Aspecte: groc palla, tonalitats daurades, cristal·lina, translúcida, un carbonatuación moderada de bombolles gruixudes, amb una escuma blanquinosa i prima, de mínima persistència a l'beure.
  • Aroma: notes de cereal i fruita, de gra cru i poma verda, un mínim dolçor a meitat de nas, notes d'oxidació, una qualitat sulfurosa en el fons, una conjunció tènue i volàtil.
  • Cos / Sabor: sabors neutres, notes a cerel, amb una qualitat prou feines dolça, notes d'oxidació, un final una mica terrós i metàl·lic, un baix amargor, lleugerament sec, amb un retrogust gairebé absent.

CERVESERIA: Cerveseria Model SA

PAÍS: Mèxic.

TIPUS DE CERVESA: Pilsner.

ABV: 4,5%

Veure més

Opinions sobre Corona Pack 24

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega