Tendències:

Cervesa

Coronita Pack 6x4 210ml

210ml

29,04€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Coronita
Volum: 21cl
Vol. D'alcohol: 4.5%
País: Mèxic
NOTA DE TAST: Aspecte: ens mostra un color groc palla amb tons daurats, és cristal·lina i translúcida, moderada carbonatació de bombolles gruixudes que ascendeixen a la superfície formant una preciosa corona d'escumes blanca i prima. Aroma: notes fresques de cereal i fruita, gra cru i notes de poma verda madura, es pot sentir un lleu record dolç per donar pas a notes d'oxidació en un fons sulfurós tènue i volàtil. Cos / Sabor: els seus gustos són neutrals, tot just dolç, notes d'oxidació que tanquen en un final terrós i metàl·lic deixant un sabor amarg, lleument sec amb post gust gairebé absent. CERVESERIA: Grup Model. TIPUS DE FERMENTACIÓ: fermentació alta tipus ALE. TIPUS DE CERVESA: Pale Lager. ABV: 4,6%

Elaboració de Coronita Pack 6x4 210ml

Coronita Pack 6x4 210ml

NOTA DE TAST:

  • Aspecte: ens mostra un color groc palla amb tons daurats, és cristal·lina i translúcida, moderada carbonatació de bombolles gruixudes que ascendeixen a la superfície formant una preciosa corona d'escumes blanca i prima.
  • Aroma: notes fresques de cereal i fruita, gra cru i notes de poma verda madura, es pot sentir un lleu record dolç per donar pas a notes d'oxidació en un fons sulfurós tènue i volàtil.
  • Cos / Sabor: els seus gustos són neutrals, tot just dolç, notes d'oxidació que tanquen en un final terrós i metàl·lic deixant un sabor amarg, lleument sec amb post gust gairebé absent.

CERVESERIA: Grup Model.

TIPUS DE FERMENTACIÓ: fermentació alta tipus ALE.

TIPUS DE CERVESA: Pale Lager.

ABV: 4,6%

Veure més

Opinions sobre Coronita Pack 6x4 210ml

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega