Opinions sobre Eku 28

Kulmbacher (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Eku 28

  • Eku 28

    • |
    • 4 /5
    Vista De color ambre fosc, presenta una fina escuma blanca
    Nas L'aroma de la cervesa Eku 28 és a malta torrada intens
    Boca Sabor fort a malt
    Amb molt de cos, fort i contundent
    També presenta notes de caramel dolç
    Es pot utilitzar com a base per a begudes i còctels.
    llegir complet »
  • Eku 28 é uma imersão em pura delícia

    • |
    • 5 /5
    L'aroma és embriagador aroma, intens, crea una disposició voluptuosa, beure lentament, assaborint cada gota, ja que és un excel·lent conyac dir-ho així, per exemple. És pur plaer. Les combina un sabor molt bé amb una trufa de xocolata fi, Gubor és una gran elecció. És la cervesa que prefereixo...
    llegir complet »
  • Eku 28

    • |
    • 4 /5
    Alemanya Kulmbacher cervesa cerveseria amb un color ambre Alemany & eacute correu de color marró amb reflexos i va superar & eacute i una escuma discreta.
    Capacitat: 33 cl
    Grau: 11è
    Origen: Alemanya
    La cervesa és Eku 28 d'Alemanya. Que s'elabora a alta temperatura per la cerveseria Kulmbacher,...
    llegir complet »
  • Cerveza Eku 28

    • |
    • 4 /5
    La Eku 28 té molt de cos, intens aroma a malta torrada i un gust fort i contundent. Aquesta és una cervesa per assaborir a poc a poc, només per a qui es consideri coneixedor de la branca cervesera i per a paladars que gaudeixin de les sensacions fortes.
    llegir complet »
  • Eku 28

    • |
    • 4 /5
    Estil: Especials (Doppelbock). Sabor: Molt intens caracteritzat per la gran quantitat de sucre (toc de regalèssia, caramel). Color: Torrat. Escuma: Poca i desapareix de seguida
    llegir complet »
  • Eku 28

    • |
    • 4 /5
    El Eku Kulminator és oriünd de Baviera i elaborada per Brasserie kla Kulmbacher Braurei a la ciutat alemanya de Kulmbach cervesa forta. Considerat durant molt temps un bressol de la cervesa i famós a tot lAllemagne per què aquesta petita ciutat de Baviera és coneguda com la "capital de la...
    llegir complet »