John Smith's Ale 50cl

John Smiths (Cervesa)

Producte no disponible a Estats Units

1,92€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

1,92/unitat

Enviament: Bodega Santa Cecilia (Espanya)

Rebràs 0.03 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Bodega Santa Cecilia

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: - Aspecte: John Smith 's Ale 50cl és de color torrat amb escuma de color beix molt abundant i cremosa, tan densa com la nata i molt duradora - Aroma: Poc aroma, encara que molt dolç i amb tocs de malta - Cos / gust: Sabor a malta torrada, amb un toc de cafè i caramel   TIPUS DE FERMENTACIÓ: Baixa fermentació ABV: 6'2% Vol
T'agradarà saber que...
La John Smith Extra Smooth és una cervesa anglesa d'alta fermentació estil bitter suau i molt fàcil de beure. Entre els seus ingredients es troben malta d'ordi, xarop de glucosa, caramel i llúpol. A més, porta gas nitrogen, la qual cosa li proporciona una densa escuma. Pertany a la cerveseria John Smith, els orígens es remunten a 1758, data de fundació de la cervesera Tadcaster Brewery, que John Smith va adquirir el 1847 i a la qual va posar el seu nom.

Fitxa tècnica · John Smith's Ale

Categoria:Cervesa
Productor: John Smiths
Volum: 50 cl
Vol. D'alcohol: 3,6%
Tipus De Cervesa: Ale

Descripció · John Smiths

John Smith's Ale 50cl

NOTA DE TAST:
- Aspecte: John Smith 's Ale 50cl és de color torrat amb escuma de color beix molt abundant i cremosa, tan densa com la nata i molt duradora
- Aroma: Poc aroma, encara que molt dolç i amb tocs de malta
- Cos / gust: Sabor a malta torrada, amb un toc de cafè i caramel
 
TIPUS DE FERMENTACIÓ: Baixa fermentació
ABV: 6'2% Vol

John Smiths

Comprar Cervesa John Smiths:

Opinions

Opinió destacada sobre John Smith's Ale 50cl

Publicat el a les 12.07

5/5

John Smith's Ale 50cl

Molt bona cervesa. Ja la coneixia.
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    1
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

5/5

Basat en 1 opinions »