Karmeliet Tripel

Bosteels Brewery (Cervesa)

51,60€ + 8,75€ Enviament (5 díes)

51,60€ + 8,75€ Enviament (5 díes)

51,60€ + 8,75€ Enviament (5 díes)

2,15/unitat

Es ven en paquets de 24 unitats

Enviament: CervezuS

Rebràs 0.69 punts per cada unitat que compris

T'agradarà saber que...

La Karmeliet Tripel és sense dubte una de les millors cerveses existents avui en dia al mercat. Multipremiada al llarg de la seva relativament curta història, aquesta cervesa nascuda a 1996 ha sabut guanyar-se un lloc d'honor en el cor de tot amant del bon beure.

Elaborada a partir d'una combinació de tres cereals (blat, civada i ordi), rep el nom dels monjos carmelites que ja en 1679 produïen cervesa utilitzant una recepta idèntica a la que Antoine Bosteels va arribar després d'experimentar amb tres cereals. La Karmeliet Tripel és una cervesa complexa però molt delicada i fàcil de beure , que no pots deixar de provar.

Fitxa tècnica · Karmeliet Tripel

Categoria:Cervesa
Productor: Bosteels Brewery
Volum: 33cl
Vol. D'alcohol: 8%
Fermentació: Fermentació Alta
Tipus De Cervesa: D'abadia
País: Bèlgica

Descripció · Bosteels Brewery

Karmeliet Tripel

NOTA DE TAST:

  • Aspecte: Karmeliet Tripel té color daurat profund amb una escuma blanca fina.
  • Aroma: Lleugers tocs de vainilla barrejats amb herbes i cítrics.
  • Cos / Sabor: Cos mig, fresc i sedós. Notes de llimona amb matisos de llavors de coriandre, fenc i quinina.

CERVESERIA: Brouwerij Bosteels. Va ser fundada per Jean-Baptist Bosteels en 1791 i es troba al cor de la vila de Buggenhout. Des del seu origen, set generacions s'han fet càrrec de la cerveseria mai van deixar de fabricar cervesa ni tan sols durant les guerres mundials. Des del segle XVIII, la cerveseria representa una font d'ingressos molt important per als habitants de la zona ja que molts d'ells treballen allà. La cervesa és elaborada amb productes exclusivament naturals i l'aigua prové de deus propers.

PAÍS: Bèlgica.

TIPUS DE FERMENTACIÓ: Alta fermentació. Aquesta cervesa s'elabora segons una recepta antiga de 1679, la qual va sorgir a l'antic convent de monjos carmelites. Es combinen tres cereals: blat, civada i ordi. El procés d'elaboració i fermentació principal dura aproximadament una setmana. Després de l'embotellat, la cervesa tornarà a fermentar durant catorze dies a una temperatura de 20 a 23 ° C. Un dels factors determinants en l'elaboració d'aquesta cervesa és la refermentación que pateix en ampolla, procés que li brinda la seva singularitat amb un accentuat carbònic i aromes nets.

TIPUS DE CERVESA: Belgian Tripel.

ABV: 8.4%

Bosteels Brewery

Comprar Cervesa Bosteels Brewery:

Més comentaris sobre Karmeliet Tripel

Drinksupermarket

Publicat el a les 11.08

4 /5

Sobre la base d'una recepta de 1679, aquesta al · Tripel belga combina blat, civada i ordi per crear una cervesa robusta i llisa amb un cap aromàtic gran.
Bière Discount

Publicat el a les 14.34

4 /5

Elaborada d'acord amb una recepta original de 1679, el famós belga Tripel Karmeliet és una cervesa d'alta fermentació amb un vestit ros i tons daurats. Aquesta cervesa obté el seu sabor únic a una composició original de 3 grans: blat, civada i ordi d'aquí el nom "Tripel". Color: daurat. Aroma: vainilla, plàtan, llimona, i cereals. Sabor: cremós amb matisos de vainilla i acabat de malta. No es perdi l'oportunitat de provar aquesta cervesa cremosa, gourmet i aromes refinats.
Gourmet En Casa TCM

Publicat el a les 09.39

4 /5

Triple Karmeliet

Vista La cervesa té un color or, groc, presenta una densa escuma blanca cremosa
Nas Molt sofisticat i complex
Tocs de vainilla barrejat amb aromes cítrics
Boca Afruitat a plàtan i vainilla
Toc de vainilla i llima, dolç suau amb malta i notes de blat
Una de les millors cerveses Belgues
Tripel Karmeliet ofereix no només la lleugeresa i frescor del blat, sinó també la cremositat de la civada

Resum de puntuacions

(10 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    10
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 10 opinions »

Top Vendes Cervesa