Tendències:

Alemanya

Krombacher sense alcohol

330ml

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

T'agradarà saber que…

Krombacher sense alcohol s'elabora amb la màxima cura per mantenir el sabor de la veritable Krombacher. Així, durant el procés d'elaboració s'utilitza la mateixa aigua de muntanya i el mateix tipus de malta, de manera que, a part de l'alcohol, no trobaràs a faltar res de res. No és casualitat que, a Alemanya, 1 de cada 5 cerveses tipus Pils sense alcohol consumides siguin Krombacher sense alcohol . Aprofita, gaudeix de tot el gust de la Krombacher d'una manera més sana i amb menys calories, tant a manera de refresc, com a alternativa a les begudes energètiques o per recuperar-te d'una intensa sessió d'esport. Menys és més!

Veure més

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Krombacher
Volum: 33cl
Vol. D'alcohol: 0.00%
Tipus De Cervesa: Sense Alcohol
País: Alemanya

Descripció sobre Krombacher sense alcohol

Krombacher sense alcohol

NOTA DE TAST:

  • Aspecte: Té un clar color ros acompanyat d'escuma blanca amb una textura una mica feble.
  • Aroma: De l'ampolla emergeixen essències lleugerament dolços entrellaçades amb modestes notes herbals.
  • Cos / Sabor: Té un sabor amarg, acompanyat de notes picants i tocs de poma àcida. Final agredolç.

CERVESERIA: Krombacher. Una de les cerveseries més importants d'Alemanya constituïda en 1803 per la família Schadeberg. Es troba situada a la localitat de Kreuztal, dins de l'estat federat de Renània del Nord-Westfàlia, a l'est d'Alemanya.

PAÍS: Alemanya.

TIPUS DE FERMENTACIÓ: Per a la seva fabricació s'utilitza aigua de font natural, la qual és barrejada amb malta triturada a la cisterna per obtenir el most per mitjà d'escalfament. Un cop s'obté una substància soluble i fermentable, se separen les parts sòlides del most de les líquides, s'afegeix el llúpol a la caldera i es bull tota la barreja per per obtenir el seu inconfusible aroma.Després es sotmet a una baixa fermentació en fred, on s'afegeix llevat de cervesa conreada de forma única, i es deixa reposar entre 5 i 7 dies perquè el midó de la malta es fermenti i produeixi el diòxid de carboni. Posteriorment, s'extreu la major part del llevat i el producte resultant es transfereix a tancs d'emmagatzematge per a la seva maduració.

TIPUS DE CERVESA: Pilsen.

ABV: <0.5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

4ºC

Opinions sobre Krombacher sense alcohol

3.9

6 opinions de clients
  • 5
    1
  • 4
    4
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Krombacher sense alcohol:Puntua Krombacher sense alcohol:

3/5

#VALUE!
Veure més,

Krombacher non alcoholic

4.5 /5

la millor sense alcohol que he provat
Veure més
,

Krombacher sin alcohol

4 /5

Krombacher Alkoholfrei és un dels més venuts lagers alcohòliques a Alemanya és, sens dubte val la pena provar!
Veure més
,

Krombacher non alcoholic

4 /5

Krombacher Alkoholfrei és un dels més venuts cerveses sense alcohol a Alemanya, sens dubte val la pena intentar-ho!
Veure més
,

Krombacher alcoholvrij

Other products from the brand