La Trappe Quadrupel

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven (Cervesa)

54,00€ + 8,50€ Enviament (9 díes)

54,00€ + 8,50€ Enviament (9 díes)

54,00€ + 8,50€ Enviament (9 díes)

2,25/unitat

Es ven en paquets de 24 unitats

Enviament: CervezuS Enviament gratuït a partir de 130,00€

Rebràs 0.72 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Aspecte: La cervesa més negra de la Trappe amb un agradable color ambarí. Aroma: El glop s'inicia suau, però de seguida s'intensifica amb l'aparició de l'alcohol, moderat per notes herbals, unida a tocs de malta. Cos / gust: El seu càlid sabor és ple i molt equilibrat. Lleugerament dolça i amb un agradable toc amarg.   TIPUS DE FERMENTACIÓ: Alta. ABV: 10% Vol
T'agradarà saber que...

La La Trappe Quadrupel és l'única cervesa trapenc que no sigui belga. Una cervesa complexa, amb molt de cos i d'alta graduació però molt equilibrada. Mes que una cervesa refrescant és una beguda perfecta per acompanyar plats de carn.

Fitxa tècnica · La Trappe Quadrupel

Categoria:Cervesa
Productor: Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Volum: 33cl
Vol. D'alcohol: 10%
Fermentació: Fermentació Alta
Tipus De Cervesa: Trapista
País: Holanda

Descripció · Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

La Trappe Quadrupel

NOTA DE TAST:

  • Aspecte: La cervesa més negra de la Trappe amb un agradable color ambarí.
  • Aroma: El glop s'inicia suau, però de seguida s'intensifica amb l'aparició de l'alcohol, moderat per notes herbals, unida a tocs de malta.
  • Cos / gust: El seu càlid sabor és ple i molt equilibrat. Lleugerament dolça i amb un agradable toc amarg.

 

TIPUS DE FERMENTACIÓ: Alta.

ABV: 10% Vol

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

Comprar Cervesa Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven:

Opinions

Opinió destacada sobre La Trappe Quadrupel

Publicat el a les 04.23

4/5

La Trappe Quadruple

Vista La cervesa és de color vermell
Nas Aroma de malt, fruites seques, cafè, llevat, xocolata
Boca Amb notes de malta, cafè, xocolata, espècies, llúpol, alcohol, prunes seques, suau i agradablement amarg.

Més comentaris sobre La Trappe Quadrupel

Anònim

Publicat el a les 11.06

4 /5

La Quàdruple és la cervesa més pesada la Trapa no beuen com si fos una cervesa forta. La Trappe Quàdruple és una cervesa amb sabors ben balancejats de dolç i amarg.

Publicat el a les 18.06

4 /5

La Trappe Quadruple

Vaig provar la Trappe Trippel i la veritat és que va encantar, provaré aquesta quadruple a veure que tal!

Publicat el a les 17.35

4 /5

Trappe Quadruple

TRAPPE QUADRUPLE 0,33l. Venda prohibida a menors d'edat. L'abús d'alcohol és perillós per a la salut. Beure amb responsabilitat.

Publicat el a les 17.04

4 /5

De BasBrasserie KoningshoevenBière trapenc ambre conserva en bótes de roure amb aromes molt potents i una mica d'amargor dominant.
Capacitat: 33 cl
Grau: 10è
Netherland
Per satisfer les seves necessitats, els monjos Koningshoeven van començar a netejar el terreny Heath magre. Va resultar ràpidament que aquest treball que costa més del que va informar. Vam haver de trobar ràpidament una solució, especialment com a candidats van acudir en massa i el refugi es va convertir en una base permanent. Quan es va fer evident que la granja no podia alimentar la comunitat de manera elemental, el primer superior, Dom Nivardo Schweykart va decidir començar una petita fàbrica de cervesa. Aquest fet va marcar l'inici de l'única cerveseria trapenc holandesa. Ella mai va deixar de seguir sent la principal font d'ingressos per a l'Abbey, fins al moment actual. La Trapa s'elabora de forma tradicional, d'acord amb una recepta desenvolupada pels trapencs de Koningshoeven. Només s'utilitzen ingredients naturals com el llúpol, malt d'ordi i llevat. La fàbrica de cervesa es retira l'aigua per la seva pròpia font. El llevat específica que funciona millor entre 18 i 20 ° C. Aquest tipus de fermentació és coneguda com "fermentació alta". La cervesa s'embotella després de l'addició del llevat i el sucre. Per tant es desenvolupa una segona fermentació a l'ampolla amb el resultat d'una aroma únic. La Trappe Quadrupel És una cervesa de color ambre, el robí fosc i tonalitats vermelles, beix i té una mica d'escuma persistent. El nas desprèn aroma molt fort i està dominada pels èsters fruiters de plàtan. El paladar està dominat pel gust de plàtan, caramel i el port de notes. La seva amargor, sense dominant és lleugerament llúpol. La Trappe Quadrupel, Que s'emmagatzema en bótes de roure, es pot consumir ara (no massa fred, entre 10 i 14 ° C) o fins i tot pot envellir uns pocs anys abans de la seva degustació.

Publicat el a les 04.48

4 /5

Trappe Quadrupel

Descobreix amb aquest Quadrupel Trappe, una de les úniques cerveses trapenses a ser elaborada en els Països Baixos! De fet, l'Abadia de N. Senyora de Koningshoeven, que es troba en Tilburg als Països Baixos, és l'única abadia trapenc fora de Bèlgica. Aquesta cervesa de la fermentació quàdruple és un producte potent i complex és per als iniciats palau. La Trappe Quadruple és una cervesa trapenc única envellit en bótes de roure en els cellers de l'Abadia per assolir la maduresa perfecta. Es nota en el vidre d'un bell color ambre inclinant a porpra que supera un petit cap d'escuma de color beix a la baixa persistent. Aquesta escotilla al nas deixa escapar aromes suaus, però de gran abast amb tons dolços de vi, notes de fruites macerades i maltat lleugerament amarg. L'entrada en boca és dolç i lleugerament picant. A continuació, es desenvolupa una bona mida, però no excessivament dolç però. aromes de prunes de licor, caramel clar i tons llargs jove vi de Porto es manifesten al paladar. Altres sabors que evoquen els èsters de fruites macerades i fruita seca també hi són presents. L'amargor és perceptible però no dominant i no és un llevat avançada acre. Es tracta d'una cervesa belga potent i interessant que mereix l'edat de dos o tres anys abans de la degustació. El gust és complet i ben equilibrat amb la conservació en bótes de roure, que li dóna un gust de fusta. Els seus graus considerables d'alcohol i la complexitat del subjecte però els aficionats de cerveses amb caràcter fort. Serveixi aquest Trappe Quadruple a una temperatura de 10-14 ° C i gaudir-ne en el seu escotilla de vidre.

Publicat el a les 05.36

4 /5

Cerveza la Trappe Quadruple

ceste monestir trapenc, situat al poble de Berkel-Enschot, és el lloc on els monjos d'aquesta ordre elaboren la cervesa La Trappe de forma artesanal des de 1884. Una cervesa trapenc única que es deixa reposar durant anys en els cellers de l'abadia per una millor maduració. La cervesa més negra de la Trappe amb un agradable color ambarí. El seu càlid sabor és ple i molt equilibrat. Lleugerament dolç i amb un agradable toc amarg. La Trappe Quadrupel També es madura en barrils de fusta de roure.

Publicat el a les 05.16

4 /5

La Quàdruple és la cervesa més pesada de la Trapa, però, no pren com una cervesa forta. La Trappe Quadrupel És una cervesa amb sabors ben equilibrats de dolç i amarg.

Publicat el a les 10.00

4 /5

Produït per primera vegada a finals dels anys 1980/1990, es va convertir en la cervesa més famosa trapenc tota la producció holandesa; pale ale elaborada amb malta, malta torrada i llúpol d'Estiria.
El nas és una bona barreja, complex i ben construït: la fruita vermella dolça, un vague sentiment de "Woody", una mica vínic, i una sensació generalitzada de notes especiades. En boca és suau i molt Boccato AB, també en aquest cas es pot parlar de la cervesa "greix". Ús molt evident de caramel per a la segona fermentació, força baixa carbonatació; el sabor és complex i detallat, amb el predomini de notes fruiters. El sabor és ric, com tot el context d'aquesta cervesa, i bastant prolongat. Beer adequat per a l'envelliment, excel·lent per mantenir-se en el celler, ja que evoluciona molt bé amb el temps, es pot madurar durant 18 mesos.

Publicat el a les 17.11

4 /5

Estil: Abadia Trapenc. Sabor: Ambre. Color: Afruitat amb notes dolces i suau amargor. La seva alta graduació està present en cada glop. Escuma: Consistent de color blanc

Publicat el a les 05.36

4 /5

La Trappe Quadruple 24

La Trapenc Holandesa més sigui 10è. Color ruby ​​marró, aroma de malta, fruites seques, cafè, llevat, xocolata. Una cervesa trapenc única que es deixa reposar durant anys en els cellers de l'abadia per a una millor maduració. És l'especialitat més forta. Color robí marró, amb bona formació d'escuma. Aroma de malta, fruites seques, cafè, llevat, xocolata. Paladar amb notes de malta, cafè, xocolata, espècies, llúpol, alcohol, prunes seques. El sabor és ple, suau i agradablement amarg. Cervesa bastant complexa, espectacular! . S'embotella un cop l'any i és una excel · lent companyia per a les llargues nits d'hivern. Des de fa poc també madurem La Trappe Quadrupel en barrils de fusta de roure. La cervesa trapenc madurada en fusta de roure desenvolupa un sabor encara més intens amb una aroma especial a fusta, comparable al del vi negre fermentat en fusta. Temperatura de servei entre 10-12 ° C.
Veure més opinions sobre La Trappe Quadrupel »

Resum de puntuacions

(11 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    11
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 11 opinions »

Top Vendes Cervesa