Tendències:

Cervesa

Marston's Pedigree 50cl

50cl

3,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Marston S
Volum: 50cl
Vol. D'alcohol: 5%
Tipus De Cervesa: Ale
País: Anglaterra
NOTA DE TAST: Aspecte: Marston's Pedigree 50cl presenta un color taronja fosc, bastant tèrbola i amb una escuma compacta a la qual li fa mandra sortir. Aroma: una aroma bastant agradable, que es confirma en el got: el típic d'una pale ale i aquest toc de caramel que serà del malt. Cos / Sabor: ens trobem amb una entrada suau que es va tornant en un sabor amarg. Aquest amargor s'apodera del cos que s'esvaeix ràpidament deixant un regust amarg i aspre-com fusta-amb certs matisos aquosos. TIPUS DE CERVESA: Pale Ale

Elaboració de Marston's Pedigree 50cl

Marston's Pedigree 50cl

NOTA DE TAST:

 • Aspecte: Marston's Pedigree 50cl presenta un color taronja fosc, bastant tèrbola i amb una escuma compacta a la qual li fa mandra sortir.
 • Aroma: una aroma bastant agradable, que es confirma en el got: el típic d'una pale ale i aquest toc de caramel que serà del malt.
 • Cos / Sabor: ens trobem amb una entrada suau que es va tornant en un sabor amarg. Aquest amargor s'apodera del cos que s'esvaeix ràpidament deixant un regust amarg i aspre-com fusta-amb certs matisos aquosos.

TIPUS DE CERVESA: Pale Ale

Veure més

Opinions sobre Marston's Pedigree 50cl

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Marston's Pedigree 50cl:Puntua Marston's Pedigree 50cl:

4 /5

Marston PEDIGREE 0,50L. Venda prohibida a menors d'edat. L'abús d'alcohol és perillós per a la salut. Beure amb responsabilitat.
Veure més
,

Marstons Pedigree 50cl

4 /5

Pedigree cervesa de Marston és un premium ale. Aquesta cervesa segueix sent elaborada a partir d'ingredients naturals i tradicionals és reconeguda per la seva qualitat. Aquesta cervesa s'elabora cervesa a Burton font d'aigua i l'ús de varietats tradicionals de l'ordi i el llúpol (Maris llúdria de l'ordi i el llúpol Fuggles i Golding). únic criteri d'aquesta cervesa s'elabora encara avui en bótes de roure de Burton Unió per conservar millor el seu caràcter, qualitat i sabor. Molts fabricants de cervesa han abandonat el mètode d'elaboració de la cervesa tradicional a causa del seu alt cost i els coneixements necessaris per al manteniment dels barrils. Quan vostè vol beure cervesa excepcional, per tal de tractar la cervesa del pedigrí del Marston.
Veure més
,