Tendències:

Cervesa

Old Jamaica Ginger Cervesa

Volum 330ml

0,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Old Jamaica Ginger Beer
Volum: 33cl
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Cervesa de gingebre elaborada amb la millor arrel de gingebre de Jamaica. Aquesta cervesa suau sense alcohol presenta un cos mitjà, de color daurat brillant, amb escuma rogenca abundant. Posseeix aromes a ordi torrada, gingebre i tocs suaus a fruites cítriques. El seu sabor és refrescant i picant, molt fàcil de consumir i totalment exquisida. PRODUCTOR: Old Jamaica. INFORMACIÓ ADDICIONAL: La cervesa de gingebre d'Old Jamaica és ideal per consumir a la platja o en un dia calorós, la seva frescor és molt agradable, igual que el seu sabor lleugerament picant que aporta una sensació única. Es recomana consumir-la molt freda, sense necessitat d'afegir gel, només refredant la llauna. Combina perfectament amb aperitius greixosos a força de formatge, a més de plats principals d'hamburgueses, pastes i menjar marina especiada.

Elaboració de Old Jamaica Ginger Cervesa

Old Jamaica Ginger Cervesa

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Cervesa de gingebre elaborada amb la millor arrel de gingebre de Jamaica. Aquesta cervesa suau sense alcohol presenta un cos mitjà, de color daurat brillant, amb escuma rogenca abundant. Posseeix aromes a ordi torrada, gingebre i tocs suaus a fruites cítriques. El seu sabor és refrescant i picant, molt fàcil de consumir i totalment exquisida.

PRODUCTOR: Old Jamaica.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: La cervesa de gingebre d'Old Jamaica és ideal per consumir a la platja o en un dia calorós, la seva frescor és molt agradable, igual que el seu sabor lleugerament picant que aporta una sensació única. Es recomana consumir-la molt freda, sense necessitat d'afegir gel, només refredant la llauna. Combina perfectament amb aperitius greixosos a força de formatge, a més de plats principals d'hamburgueses, pastes i menjar marina especiada.

Veure més

Opinions sobre Old Jamaica Ginger Cervesa

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.