Opinions sobre Orval

Brasserie D'Orval (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Orval

  • Orval

    • |
    • 4 /5
    Vista Aquesta cervesa és de color Coure, taronja fosc
    Nas Boca L'aroma i la finor del gust de la cervesa de Orval tenen més als llúpols i als llevats que a les malts
    Evoluciona a la Copa: fruita seca, toc de regalèssia
    llegir complet »
  • Orval

    • |
    • 4 /5
    Bèlgica cerveseria trapenc de Orval ambre cervesa i sorprèn per la seva potència i la seva qualitat i eacute S. de sal i eacute RANTES eacute correu.
    De: Abbey
     Trapenc La nostra Senyora de Orval - Bèlgica Aspecte: ambre & # 233 i túnica i cuivr & # 233 i Nas: d & # 233 compromís gran de gas,...
    llegir complet »
  • Orval

    • |
    • 4 /5
    Autèntica cervesa de monestir, Orval s'elabora seguint un metòdic procés de producció, que li ha fet guanyar una legió de seguidors a tot el món. Tant és així que de manera freqüent botigues, bars i altres llocs de distribució es queden sense existències. Així mateix, es tracta d'una de les...
    llegir complet »
  • Orval

    • |
    • 4 /5
    Orval És una cervesa trapenc de fama mundial i que és gràcies a la gran sabor. La cervesa es busca en tot el món, i, per descomptat, també disponible de nosaltres.
    llegir complet »
  • Orval

    • |
    • 4 /5
    La cerveseria actual va ser construïda el 1931 i va portar als laics; el seu propòsit era proporcionar un ingrés per als monjos amb els quals finançar la reconstrucció en curs en aquests anys. Va ser dissenyat per Henry Vaes, que també va dissenyar el vidre distintiu de Orval cervesa. La primera...
    llegir complet »
  • Orval

    • |
    • 4 /5
    Orval és una famosa cervesa trapenc món i que li deu. El gran sabor La cervesa és el món volia i per descomptat, també disponible de nosaltres.
    llegir complet »
  • Orval

    • |
    • 4 /5
    Sabor: A pa líquid, provoca una sensació de sequedat i amargor al paladar. Color: Groc-rogenc. Escuma: Cremosa i duradora. Temperatura ideal: 4-6 º C
    llegir complet »