Pack 24 x Leffe Blonde

Leffe (Cervesa)

Producte no disponible a Estats Units

32,68€ + 8,95€ Enviament (48h - 3 díes)

32,68/unitat

Enviament: 8,95€ (48h - 3 díes) per Campoluz Enoteca (Espanya)

Rebràs 0.44 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST Pack 24 x Leffe Blonde : Vista: Color groc daurat. Nas: Aromes a llevats, malta, especiats i un toc a taronja. Boca: Aromàtica amb un toc afruitat. Lleugerament especiat. GRAU ALCOHÒLIC: 6,6% Vol.
T'agradarà saber que...

Pack 24 x Leffe Blonde , un pack d'una cervesa llegendària. Es pot gaudir-ne gràcies a la perseverança del Pare Nys, que durant els anys cinquanta va fer un enorme esforç per recuperar la cervesa de la seva abadia, desapareguda des de 1809. Leffe Blonde és una cervesa d'abadia suau, lleugerament amarga, amb un toc dolç i notes de llevat, plàtan, clau i nou moscada, que pot prendre sola o acompanyada de formatge blanc suau, com el Camembert o el Brie. Segur que la gaudiràs encara més.

Fitxa tècnica · Pack 24 x Leffe Blonde

Categoria:Cervesa
Productor: Leffe
Volum: 33cl
Vol. D'alcohol: 6.6%
Tipus De Cervesa: Rossa

Descripció · Leffe

Pack 24 x Leffe Blonde

NOTA DE TAST Pack 24 x Leffe Blonde :

  • Vista: Color groc daurat.
  • Nas: Aromes a llevats, malta, especiats i un toc a taronja.
  • Boca: Aromàtica amb un toc afruitat. Lleugerament especiat.

GRAU ALCOHÒLIC: 6,6% Vol.

Leffe

Comprar Cervesa Leffe:

Opinions

Opinió destacada sobre Pack 24 x Leffe Blonde

Publicat el a les 14.23

4/5

24 X Leffe Blonde

NOTA DE TAST:
- Aspecte: Groc rogenc, vermellós

Fitxa tècnica:
PRODUCTOR: Abbaye de abbij Van Leffe
Graduació (%): 6, 6
País: Bèlgica
Estil: Ale - Abbaye

Descripció: la Leffe blond, la Belgian abbey 'al més clàssica de la sèrie de la marca, continua sent una bona cervesa
El seu color es mostra...
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »