Palm

Palm (Cervesa)

36,00€ + 8,50€ Enviament (9 díes)

72,00€ + 15,00€ Enviament (9 díes)

1,50/unitat

Es ven en paquets de 24 unitats

Enviament: CervezuS Enviament gratuït a partir de 130,00€

Rebràs 0.48 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Aspecte: Color ambre. Aroma: Aromes a caramel i bombons, i fins a un toc de taronja. Cos / gust: Afruitada i rodona, equilibrat sabor dolç i amarg.   TIPUS DE FERMENTACIÓ: Alta. ABV: 5% Vol

Fitxa tècnica · Palm

Categoria:Cervesa
Productor: Palm
Volum: 33cl
Vol. D'alcohol: 5.2%
Fermentació: Fermentació Baixa
Tipus De Cervesa: Lager
País: Bèlgica

Descripció · Palm

Palm

NOTA DE TAST:

  • Aspecte: Color ambre.
  • Aroma: Aromes a caramel i bombons, i fins a un toc de taronja.
  • Cos / gust: Afruitada i rodona, equilibrat sabor dolç i amarg.

 

TIPUS DE FERMENTACIÓ: Alta.

ABV: 5% Vol

Palm

Comprar Cervesa Palm:

Opinions

Opinió destacada sobre Palm

Publicat el a les 18.08

4/5

Palm

Estil: Ale. Sabor: Rodó i afruitat. Color: Ambre

Més comentaris sobre Palm

Publicat el a les 05.36

4 /5

Palm 24

El 1904, les escoles cerveseres belgues van organitzar una competició per millorar la cervesa belga. La comesa era elaborar una cervesa més fosca amb una graduació alcohòlica del 5%. Els cervesers brabanzones cridar a aquesta cervesa Special Belge (belga especial) i van posar a la seva marca el prefix o subfijo de Special o Ale. Moltes d'aquestes marques han desaparegut, però Palm es va convertir en el clar líder del mercat. La Special Belge és de color ambre i la seva graduació habitual és 5,2%. La seva elaboració es realitza pel mètode d'infusió. Els seus ingredients més destacats són una aigua de cocció rica en minerals i les maltes de color clar d'ordi marítima. La cervesa és llupolitzada lleugerament amb un llúpol aromàtic suau. En afegir "llevats altes" s'obté una cervesa afruitada i rodona amb un equilibrat sabor amarg i dolç. Després de la primera fermentació es suavitzen els sabors de "cervesa jove" durant el procés de maduració i apareix la seva típica suavitat. Una vegada que ha madurat, la cervesa és refredada a 0 º C formant durant aquest procés una terbolesa que és eliminada de la cervesa mitjançant filtració.

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Cervesa