Opinions sobre Petrus Aged Pale

Bavik de Brabandere (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Petrus Aged Pale

  • Petrus Aged Pale Vc

    • |
    • 4 /5
    Petrus Aged Pale és un 100% en amor amb la cervesa amb una maduració de 24 mesos a les nostres bótes de roure. Utilitzem aquesta cervesa des dels primers dies de la nostra fàbrica de cervesa com el tall de cervesa a altres cerveses, per donar-los sabors frescos i picant típic .. En venda...
    llegir complet »
  • Petrus Aged Pale

    • |
    • 4 /5
    Brabandere de cervesa belga Petrus Aged Pale, la fàbrica de cervesa Bavik, amb edats compreses entre 24 i 30 mesos en bótes de roure.
    Capacitat: Grau 33 cl & # 233: 7, 3 & # 176 Bi & # 232 Petrus Aged Pale és re llautó & # 233 E per la fàbrica de cervesa Bavik & # 224 Bavikhove Bèlgica. Bi & #...
    llegir complet »
  • Petrus Aged Pale

    • |
    • 4 /5
    El 2012 aquesta cervesa era encara premis en els Premis Mundials de cervesa a la categoria oaked cerveses. El envellit Pale Petrus és una cervesa rossa obté el seu sabor únic a causa de la maduració de les mini-
    llegir complet »
  • Petrus Aged Pale 75cl

    • |
    • 4 /5
    Aparença: Escuma persistent i determinat.

    Sabors intensos de cervesa: Olor
    amb aromes de fruita fresca.

    Sabor: Sabor clàssic agro amb tocs de xerès.

    Nota general: Aquesta cervesa sabor únic madura
    durant 24 mesos en bótes de roure, que és la raó per la
    La seva càrrega de color d'or fa que...
    llegir complet »
  • Petrus Aged Pale

    • |
    • 4 /5
    Color daurat clar, amb escuma de color groc, transparent, blanca. Aromes amargs, cos lleuger, sensació oliosa, amb gas, acabat de fusta clara. Molt suau i amb delicads notes amargues al final. Final sec, sòlid i saborós.
    llegir complet »
  • Petrus Aged Pale

    • |
    • 4 /5
    El Petrus Aged Pale Brewery Bavik és un Garda cervesa de Bèlgica. Anomenat "Gran Reserva" deu aquest nom i el de la "Guàrdia de la cervesa" en període molt llarg de 20 mesos durant els quals la cervesa madura en bótes de roure. Això permet que la cervesa per desenvolupar una paleta de sabor més...
    llegir complet »