Opinions sobre Rochefort 6

L'Abbaye de Rochefort (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Rochefort 6

  • Rochefort 6

    • |
    • 4 /5
    cervesa trapenc Rochefort Bèlgica Brasserie amb una alta fermentació i eacute equilibri entre sabors de pera, moca, r & eacute diapositives i acidesa & eacute.
    De: Abbey
     Trapenc de Notre Dame de St Remy - Bèlgica Aparença: vestit marró lent, l & # 233 g & # 232 larment Voil & # 233 E, compacta i...
    llegir complet »
  • Rochefort 6

    • |
    • 4 /5
    La història de la cervesa trapenc Rochefort es remunta a 1899 i té ja més que pagat les seves quotes. Rochefort fa algunes cerveses fosques. Rochefort 6 És la versió més lleugera.
    llegir complet »
  • Rochefort 6 Trappiste

    • |
    • 4 /5
    Encara hi ha només sis abadies trapencs, on els monjos benedictins produeixen directament quinze cerveses de qualitat sense igual: Orval, Rochefort, Chimay, Westmalle, Achel i l'extraordinària i extremadament rara Westvleteren.
    llegir complet »
  • Rochefort 6

    • |
    • 4 /5
    La història de la cervesa trapenc Rochefort es remunta a 1899 i ja s'ha guanyat els seus esperons. Rochefort fa algunes cerveses fosques. Rochefort 6 és la variant més lleugera.
    llegir complet »
  • Rochefort 6

    • |
    • 4 /5
    La cervesa trapenc Rochefort 6 és una cervesa d'alta fermentació dissenyada per cervesera Abbaye de Notre Dame de St Remy a St Remy Rochefort (Bèlgica). En general de color marró-vermell dels vins vells de Borgonya, la cervesa és clara i es basa en un llit del llevat. La seva saturació es escuma...
    llegir complet »
  • Rochefort 6

    • |
    • 4 /5
    * 98 punts - Ratebeer.com *

    La cerveseria es troba a l'interior de l'Abadia de Notre-Dame de Saint-Rémy, prop de la ciutat de Rochefort, i ha-estat fermentant la cervesa des de 1595 hi ha aproximadament 15 monjos residents al monestir. Els monjos són molt reservats sobre el procés d'elaboració...
    llegir complet »
  • Rochefort 6

    • |
    • 4 /5
    Estil: Abadia Trapenc. Sabor: Notes de cafè i caramel però res amarg. Color: Marró fosc. Escuma: Gran quantitat a servir que desapareix en poc temps, això sí, molt cremosa
    llegir complet »