Opinions sobre Rochefort 8

L'Abbaye de Rochefort (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Rochefort 8

  • Rochefort 8

    • |
    • 4 /5
    cervesa trapenc Rochefort Bèlgica Brasserie amb alta fermentació, sobrenom i eacute i rodona "Sp i eacute cial" i completa a la boca.
    De: Abbey
    Trapenc de Notre Dame de St Remy - Bèlgica Aspecte: Marró L & # 233 g & # 232 larment Voil & # 233 E, nas baixa escuma: fruites & # 233 i complex,...
    llegir complet »
  • Rochefort 8

    • |
    • 4 /5
    Rochefort 8 És la cervesa Rochefort amb la història més llarga. Un fort cervesa fosca amb un sabor i una força increïble! Tot amant de la cervesa trapenc i especialitat cervesa estaria d'acord geproe
    llegir complet »
  • Rochefort 8 Trappiste

    • |
    • 4 /5
    El color d'aquesta cervesa és de color marró, més intens que el de 6 ° i amb menys reflexos ataronjats; El mousse és fina i compacta, petites bombolles, persistent. El nas, al principi, té un toc de cítrics, xarxa, i en general mostra una forta afruitat característic, fort i gairebé ensucrat, amb...
    llegir complet »
  • Rochefort 8

    • |
    • 4 /5
    Rochefort 8 és Rochefort cervesa amb la història més llarga. Un fort cervesa fosca amb gust i una força increïble! Tot amant de la cervesa trapenc i especialitat cervesa estaria d'acord geproe
    llegir complet »
  • Rochefort 8

    • |
    • 4 /5
    Rochefort 8 és una cervesa trapenc original i amb gust. De color caoba, Rochefort 8 deixa evaporar aromes de cacau molt delicat i equilibrat. Primer picant i dolç, sabor d'aquesta cervesa està molt satisfet amb la rodonesa proposada pel caramel i xocolata. El sucre candi s'afegeix abans del...
    llegir complet »
  • Rochefort 8

    • |
    • 4 /5
    Rochefort 8 ha estat la meva segona experiència amb les cerveses trapistas, després de la Chimay, i res a veure . . .
    De color és molt fosca, gairebé negra. De sabor és densa, profunda, amb una textura molt cremosa, amb sabors a cacauets torrats i pa enfornat, i l'amargor del llúpol sempre...
    llegir complet »