Opinions sobre Saint Feuillien Triple

Saint Feuillien (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Saint Feuillien Triple

  • St Feuillien Triple

    • |
    • 4 /5
    NOTA DE TAST DE Saint Feuillien Triple:
    - Aspecte: ambre clar, un cap blanc compacta i persistent.
    - Aroma: aroma intens, una combinació única de llúpols aromàtics, espècies i molt afruitada.
    - Cos / Sabor: sabor fort i persistent per la seva densitat i el seu llarg període de maduració....
    llegir complet »
  • St Feuillien Triple

    • |
    • 4 /5
    Bèlgica Brasserie Sant Feuillien belga ros ronda de cervesa i potents sabors de llúpol i llevat.
    De: cafeteria restaurant
     St Feuillien - Bèlgica Aspecte: ambre ros & # 233 i p & # 226 sobre, escuma blanca, fina i compacta Nas: ric perfum & # 233 fruites & # 233 Boca: Rodó i de gran abast, el & #...
    llegir complet »
  • Cerveza Saint Feuillien Triple

    • |
    • 4 /5
    Aquesta cervesa té una escuma blanca, llisa i molt compacta. El seu color ambre pàl·lid és molt característic. Té una aroma amb una combinació única de llúpol aromàtic, les espècies i els aromes típics de la fermentació, molt afruitada. La segona fermentació a l'ampolla li dóna una aroma única, a...
    llegir complet »
  • St. Feuillien Triple

    • |
    • 4 /5
    Aroma molt ric Beer, gràcies a una combinació única de llúpol aromàtic, espècies i el llevat per a la fermentació a l'ampolla. Color or pàl·lid, molt abundant escuma, fina i persistent. El nas s'obre amb notable bouquet amb notes d'herbàcies i florals. Notable cos però suau i elegant. Emergeix...
    llegir complet »
  • Saint Feuillien Triple

    • |
    • 4 /5
    Sant Feuillien Triple fàbrica de cervesa St Feuillien. Sant Feuillien Triple fàbrica de cervesa St Feuillien ve en un vestit de color ambre pàl · lid que revela un caràcter particularment a malt. Està adornat amb una escuma blanca, suau i molt compacte. El ric aroma i una combinació única de...
    llegir complet »
  • St Feuillien Tripel 24

    • |
    • 4 /5
    Tonalitat ambar, densa escuma, afruitada amb segona fermentació en ampolla. Molt aromàtica. L'escuma és blanca, fina i molt compacta. El color és particular: color ambre pàl · lid, revela un caràcter especialment Malte. El nas ricament perfumada, per una combinació única de llúpols aromàtics,...
    llegir complet »