Tendències:

Cervesa

Sapporo

330ml

1,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Sapporo
Volum: 33cl
Vol. D'alcohol: 5%
Fermentació: Fermentació Baixa
Tipus De Cervesa: Lager
País: Japó
NOTA DE TAST DE Sapporo : Aspecte: daurat pàl·lid, molt més clara del que aparenta a la foto, una escuma blanca generosa, encara que no excessivament persistent, i una carbonatació fina, abundant i molt refrescant. Aroma: aromes a cereals, a malta, a herbes i a llúpol. Cos / Sabor: sabors a cereals, a malta, a herbes, llúpol, un toc a mel i de poma. CERVESERIA: Sapporo. PAÍS: Japó. ELABORACIÓ: fabricada amb el procés tradicional, és la cervesa preferida a Japó. Cervesa japonesa, elaborada a partir de llúpol, água mineral i llevat. A més d'ingredients seleccionats acuradament per donar-li la millor qualitat a aquest producte. TIPUS DE CERVESA: Lager. ABV: 5%

Elaboració de Sapporo

Sapporo

NOTA DE TAST DE Sapporo:

  • Aspecte: daurat pàl·lid, molt més clara del que aparenta a la foto, una escuma blanca generosa, encara que no excessivament persistent, i una carbonatació fina, abundant i molt refrescant.
  • Aroma: aromes a cereals, a malta, a herbes i a llúpol.
  • Cos / Sabor: sabors a cereals, a malta, a herbes, llúpol, un toc a mel i de poma.

CERVESERIA: Sapporo.

PAÍS: Japó.

ELABORACIÓ: fabricada amb el procés tradicional, és la cervesa preferida a Japó. Cervesa japonesa, elaborada a partir de llúpol, água mineral i llevat. A més d'ingredients seleccionats acuradament per donar-li la millor qualitat a aquest producte.

TIPUS DE CERVESA: Lager.

ABV: 5%

Veure més

Opinions sobre Sapporo

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Sapporo:Puntua Sapporo:

4 /5

Sapporo Premium és una cervesa amb un sabor fi i acabat de boca neta. La cervesa perfecta adequat per tots els àpats, i totes les ocasions. . Venda prohibida a menors d'edat. L'abús d'alcohol és perillós per a la salut. Beure amb responsabilitat.
Veure més
,

4 /5

- El 1869, el nou govern Meiji es va dedicar a desenvolupar Hokkaido, establint un Kaitakushi (el govern nacional Comissió de Desenvolupament d'Hokkaido).
- A partir de llavors, durant més d'una dècada fins que va ser abolida el lloc, moltes empreses s'han desenvolupat en aquesta illa del nord del Japó. Una d'elles va ser l'elaboració de cervesa.
- Al juny de 1876, Seibei Nakagawa, que havia tornat recentment d'Alemanya, on va estudiar l'art de la fabricació de la cervesa, va ser triat com a mestre cerveser per supervisar la construcció d'una fàbrica de cervesa. Aquell mes de setembre, la fàbrica de cervesa Kaitakushi es va completar.
- A l'any següent, Sapporo Lager néixer, exhibint ostensiblement símbol dels pioners, l'Estrella del Nord.
Veure més
,

4 /5

Fabricada amb el procés tradicional i caracteritzada per la seva cridanera presentació en llauna d'acer, Sapporo, és la cervesa preferida en japon. Cervesa japonesa, elaborada a partir de llúpol, água mineral de font i llevat. A més de ingerdientes seleccionats acuradament per darale la millor qualitat a aquest producte. La cervesa Sapporo deu el seu nom a la ciutat on és produïda i la seva oproceso de fabricació s'exhibeix un famós museu de la mateixa ciutat.
Veure més
,

Cerveza Sapporo

Other products from the brand