Opinions sobre St. Bernardus Tripel

Brouwerij St. Bernardus (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de St. Bernardus Tripel

  • St. Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    El St. Bernardus Tripel és una cervesa d'alta fermentació rossa belga al gust d'escuma malta i cremós. No es perdi l'oportunitat de provar aquesta autèntica cervesa trapenc el millor preu en el descompte de la cervesa!
    llegir complet »
  • Saint Bernardus Triple

    • |
    • 4 /5
    caràcter de la cervesa fermentada tercera vegada en ampolla. Es caracteritza inicialment per la seva potència i la seva rodonesa i després revela tota la seva finor. Una cervesa belga, i, a més, una abadia CERVESA!
    llegir complet »
  • St Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    Bèlgica Brasserie St Bernardus St. Bernardus El triple és una rossa cervesa d'abadia belga amb gran finor.
    De: cafeteria restaurant
     St Bernardus - Bèlgica Aparença: Ros dor & # 233 e l & # 233 g & # 232 larment problemes, escuma cr & # 232 Meuse i abundant Aroma de malt, llúpol, el & # 244 el...
    llegir complet »
  • St. Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    El Brouwerij St. Bernardus Watou-Poperinge, un petit poble a la regió de Flandes Occidental "Li plat pays", famosa per la producció de llúpol d'alta qualitat, ha pres el seu nom del sant patró de Watou. L'aigua utilitzada per produir és de 152 mt. profunditat, que segons la llegenda, és la pluja...
    llegir complet »
  • Saint Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    St Bernardus cerveseria ens ofereix amb aquesta cervesa una referència entre els famosos triples belgues. En el cas d'aquestes cerveses, la triple terme s'utilitza per descriure un mètode de mescla o utilitza lon tres vegades Qua laccoutumé de malt per obtenir el mateix volum final. En termes de...
    llegir complet »
  • St Bernardus Tripel 24

    • |
    • 4 /5
    Cervesa d'abadia, 7,5% d'alcohol, d'alta fermentació, amb segona fermentació en ampolla. La St Bernardus Tripel és una cervesa rossa, color pàl · lid ambarí, de 7,5%, aromes florals i afruitats i un gust equilibrat i harmoniós entre amarg i dolç, acabant amb un discret amargor sec. En contrast...
    llegir complet »