Fitxa tècnica · Urthel Hop-It
Categoria: | Cervesa |
---|---|
Productor: | De Leyerth Brouwerijen |
Volum: | 33cl |
Vol. D'alcohol: | 9% |
---|---|
Fermentació: | Fermentació Alta |
Tipus De Cervesa: | Ale |
País: | Bèlgica |
Descripció · De Leyerth Brouwerijen
Urthel Hop-It
NOTA DE TAST:
- Color: Urthel Hop-It presenta un nebulós color daurat amb cap mitja.
- Olor: Aroma de mel i llevat.
- Sabor: El gust és maltejat amb alcohol i llúpol.
ABV: 9,5% Vol.
TIPUS DE CERVESA: Ale
Busques una altra cosa?
Veure les millors Cerveses Ale segons les opinions sobre cervesa a Uvinum
De Leyerth Brouwerijen
Comprar Cervesa De Leyerth Brouwerijen:
-
Urthel Saisonnière
Cervesa (Cervesa)
-
Urthel Samaranth
Cervesa (Cervesa)
-
Trappiste Du Mont Des Cats 75cl
Cervesa (Cervesa)
Opinions
Opinió destacada sobre Urthel Hop-It
Publicat el 28/05/18 a les 09.39
4/
Urthel Hop It
Nas Boca Molt amarga però amb un gust refinat
Més comentaris sobre Urthel Hop-It
Publicat el 02/10/17 a les 17.35
4 /
Urthel Hop It
Publicat el 18/11/15 a les 17.04
4 /
Capacitat: Grau 33 cl & # 233: 9, 5 i # 176 i # 232 re bi Urthel Hop És de llautó & # 233 E per la fàbrica de cervesa Leyerth & # 224 Ruiselede Bèlgica. Aquesta 233 alineada blanc bi & # 232 re belga darrere & # i està coronada & # 233 i com una escuma blanca. Ella d & # 233 promesa el & # 244 i # 233 houblonn meus s i 233 s & # herbàcies, acompanyat & # 233 g s s & # 233 i # 232 pics d'alta resolució de flors. Els sabors de cítrics i fruites que són perceptibles per al paladar està acompanyada per notes de malts caram & # 233 i # 233 lliri s. El llúpol, extr & # 234 i # 233 armament pr sent a la boca, conf & # 232 i # 224 re el Urthel Es Hop a llarg i persistent amargor.
Publicat el 26/03/15 a les 05.13
4 /
Cerveza Urthel Hop It
Amarg i embriagadora, però curiosament ben equilibrada. La malta i el llúpol s'entrellacen en una bella expressió de gustos i complexitat, contrasten i es complementen. Això fa que Urthel Hop sigui original, sense parangó i una cervesa per gaudir amb amics. 9,5º.
Publicat el 06/05/14 a les 05.16
4 /
Publicat el 10/07/13 a les 16.02
4 /