Tendències:

Bèlgica

Westmalle Tripel 75cl

Volum 75cl

Westmalle Tripel 75cl

7,24€
7,24€

Es ven en paquets de 12 unitats

Botiga: Gourmet en casa TCM Lliurament estimat: 5 - 7 díes
Despeses d'enviament: 4,95€

Fitxa tècnica

Categoria:Cervesa
Productor: Abdij der Trappisten Westmalle
Volum: 75cl
Vol. D'alcohol: 9%
Fermentació: Fermentació Alta
Tipus De Cervesa: Strong Ale
País: Bèlgica
NOTA DE TAST: Vista: Westmalle Tripel 75cl és rossa, daurada i potent Nas: fort aroma a herbes- coriandre, farigola, romaní La gran varietat de llúpol emprat, afegit en la seva forma natural en tres fases de la cocció, és l'origen d'una enorme complexitat de sabors i aromes Boca: Bastant seca, amb una amargor equilibrat, amb un paladar net, floral i afruitat closques de taronges, tot això es combina d'una manera complexa en un caràcter a llúpol sec i un sabor a malt ferma i net ELABORADOR: Brasserie de Westmalle GRAU ALCOHÒLIC: 9%

Descripció sobre Westmalle Tripel 75cl

Westmalle Tripel 75cl

NOTA DE TAST:

  • Vista: Westmalle Tripel 75cl és rossa, daurada i potent
  • Nas: fort aroma a herbes- coriandre, farigola, romaní La gran varietat de llúpol emprat, afegit en la seva forma natural en tres fases de la cocció, és l'origen d'una enorme complexitat de sabors i aromes
  • Boca: Bastant seca, amb una amargor equilibrat, amb un paladar net, floral i afruitat closques de taronges, tot això es combina d'una manera complexa en un caràcter a llúpol sec i un sabor a malt ferma i net

ELABORADOR: Brasserie de Westmalle

GRAU ALCOHÒLIC: 9%

Veure més

Opinions sobre Westmalle Tripel 75cl

4

7 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    7
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Westmalle Tripel 75cl:Puntua Westmalle Tripel 75cl:

4/5

Westmalle Tripel també es diu la mare de totes tripels cridar hi deu al seu deliciós sabor i una excel·lent full de serveis. La recepta és ara 50 anys i ja és hora
Veure més,

Westmalle Tripel 75cl

4 /5

Westmalle Tripel és també anomenada la mare de totes les ternes esmentar que es deu a la gran sabor i excel · lent trajectòria. La recepta és ara 50 anys i ha hagut temps
Veure més
,