Opinió sobre Westmalle Tripel de Saveur Bière

Abdij der Trappisten Westmalle (Cervesa)

« Tornar al perfil tècnic de Westmalle Tripel

Westmalle Triple

  • |
  • 4 /5
Obre't al que és, sens dubte, una de les més complexes cerveses trapenses que existeixen amb aquest Westmalle Triple! Elaborada sota control dels monjos trapencs de l'Abadia N. Senyora de la Trappe S. Cur des de 1934, de vegades anomenada la Mare de tota la cervesa de triple compta amb actius de fet sagrats a l'ampolla. Aquesta cervesa belga és de fet un de la primera cervesa està elaborada amb el nom de la cervesa triple i és el resultat d'una acurada selecció dels ingredients utilitzats en la composició. Molts salts participen aquí i per donar sabor i l'amargor donen a aquesta cervesa excepcional. A més, el llevat utilitzada és la mateixa des de 1956 i afecta en gran mesura l'aroma i sabor complexitat del Trappist. Vestida amb un vestit de la rica rossa d'or, aquesta exhibicions religioses sobre la seva entrada en el vidre d'una escuma blanca, cremosa i abundant, amb bella persistència. Va deixar escapar-ne aromes complexos i afruitats de llúpol i llevat amb notes de referència a les taronges i cítrics particulars. L'entrada en boca és igualment complex amb un cos, com la seda com el vellut, amb una textura molt agradable. Descobrim sabors afruitats difícils d'identificar i pics que recorden la presència d'alcohol i una molt poderosos conjunts amargor floral i continua després de la degustació.

Veure més opinions sobre Westmalle Tripel »