Tendències:

Champagne

Armand de Brignac Demi-Sec

75cl

320,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Armand de Brignac
Volum: 75cl
Raïms: Pinot Noir
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
NOTA DE TAST: Vista: Color groc brillant, amb reflexos escumosos. Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, caramel, codony i herbes aromàtiques. Boca: Cos lleuger, escumós, dolç, elegant, amb bombolles fines i sabors de fruits madurs i mel. Final lleuger i dolç. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vinya de Xampanya. VINYA: Armand de Brignac. RAÏMS: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier. ENVELLIMENT: 6 anys en ampolla. ELABORACIÓ: Els raïms són estabilitzades en fred i sotmeses a un premsat suau. El vi és fermentat en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 16 a 18ºC. Durant aquest procés, s'afegeixen llevats seleccionats. Després de ser embotellat, es realitza una segona fermentació en ampolla amb l'addició de sucres residuals, la qual cosa produeix sediments al fons de l'ampolla. Les ampolles es col·loquen en pupitres inclinats perquè el sediment s'aconsegueixi acumular al coll de les mateixes, el qual és congelat a temperatures de -20ºC. Es realitza un degollament de l'ampolla, on es destapa la mateixa per eliminar els sediments i s'omple amb alcohols refinats per produir la xampany. Aquest procés té una durada de 6 anys abans de ser comercialitzat. MARIDATGE: Aperitius, foie gras, platerets especiats, carpaccio, formatges joves, postres cremosos, fruiters i forn. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Elaboració de Armand de Brignac Demi-Sec

Armand de Brignac Demi-Sec (Pinot Noir)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc brillant, amb reflexos escumosos.
  • Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, caramel, codony i herbes aromàtiques.
  • Boca: Cos lleuger, escumós, dolç, elegant, amb bombolles fines i sabors de fruits madurs i mel. Final lleuger i dolç.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vinya de Xampanya.

VINYA: Armand de Brignac.

RAÏMS: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier.

ENVELLIMENT: 6 anys en ampolla.

ELABORACIÓ: Els raïms són estabilitzades en fred i sotmeses a un premsat suau. El vi és fermentat en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 16 a 18ºC. Durant aquest procés, s'afegeixen llevats seleccionats. Després de ser embotellat, es realitza una segona fermentació en ampolla amb l'addició de sucres residuals, la qual cosa produeix sediments al fons de l'ampolla. Les ampolles es col·loquen en pupitres inclinats perquè el sediment s'aconsegueixi acumular al coll de les mateixes, el qual és congelat a temperatures de -20ºC. Es realitza un degollament de l'ampolla, on es destapa la mateixa per eliminar els sediments i s'omple amb alcohols refinats per produir la xampany. Aquest procés té una durada de 6 anys abans de ser comercialitzat.

MARIDATGE: Aperitius, foie gras, platerets especiats, carpaccio, formatges joves, postres cremosos, fruiters i forn.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Armand de Brignac Demi-Sec

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega