Tendències:

Champagne

Bollinger Brut la Grande Année 2008

Volum 75cl

RP97Parker

161,76€
Botiga: Fons Vinum ES (Italy) Lliurament estimat: 9 - 12 díes
Despeses d'enviament: 21,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2008
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Bollinger
Volum: 75cl
Raïms: Chardonnay (29%), Pinot Noir
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Tipus D'escumós: Brut
NOTA DE TAST: Vista: or Nas: afruitat dominància (pruna) i cítrics complementades amb notes florals i acabant amb un toc d'espècies (safrà i fava tonka) Boca: vi sedós i suau que es troba el nas aromàtica. textura cremosa. Final llarg amb un toc de iode DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne VINYA: Bollinger. Vineyard de 178 hectàrees, incloent 60 hectàrees de Grands Crus, 90 ha de Premiers Crus. Pinot Noir plantació en gran mesura. RAÏMS: 71% Pinot Noir, el 29% Chardonnay ENVELLIMENT: El vi és criat sobre mares les ampolles de suro baix durant almenys 6 anys. Les ampolles es van agitar després i vomitaven a mà. Romanen 3 mesos al celler abans de ser enviats. Aquest cava té un gran potencial d'envelliment. ELABORACIÓ: Bollinger Brut la Grande Année 2008 es fa a partir de raïms de la més alta qualitat a partir de 100% Grands i Premiers Crus. Les varietats específicament de 18 territoris que principalment Le Mesnil-sur-Oger i Cramant de Chardonnay i Ai i Verzenay de Pinot Negre. El 2008, els raïms perfectament madures combinats amb la seva acidesa excepcional s'ha produït aquest vi de profunditat infinita. La fermentació es porta a terme en petits barrils de roure vell, 20 anys de mitjana. MARIDATGE: ideal amb caviar, nous de St. Jacques snacked o tosca, pernil de porc negre, pollastre amb crema o llagosta o llagosta. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8 - 10 ° C ALCOHOL: 12%

Descripció de Bollinger Brut la Grande Année 2008

Bollinger Brut la Grande Année 2008 (Chardonnay i Pinot Noir)

NOTA DE TAST:

  • Vista: or
  • Nas: afruitat dominància (pruna) i cítrics complementades amb notes florals i acabant amb un toc d'espècies (safrà i fava tonka)
  • Boca: vi sedós i suau que es troba el nas aromàtica. textura cremosa. Final llarg amb un toc de iode

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne

VINYA: Bollinger. Vineyard de 178 hectàrees, incloent 60 hectàrees de Grands Crus, 90 ha de Premiers Crus. Pinot Noir plantació en gran mesura.

RAÏMS: 71% Pinot Noir, el 29% Chardonnay

ENVELLIMENT: El vi és criat sobre mares les ampolles de suro baix durant almenys 6 anys. Les ampolles es van agitar després i vomitaven a mà. Romanen 3 mesos al celler abans de ser enviats. Aquest cava té un gran potencial d'envelliment.

ELABORACIÓ: Bollinger Brut la Grande Année 2008 es fa a partir de raïms de la més alta qualitat a partir de 100% Grands i Premiers Crus. Les varietats específicament de 18 territoris que principalment Le Mesnil-sur-Oger i Cramant de Chardonnay i Ai i Verzenay de Pinot Negre. El 2008, els raïms perfectament madures combinats amb la seva acidesa excepcional s'ha produït aquest vi de profunditat infinita. La fermentació es porta a terme en petits barrils de roure vell, 20 anys de mitjana.

MARIDATGE: ideal amb caviar, nous de St. Jacques snacked o tosca, pernil de porc negre, pollastre amb crema o llagosta o llagosta.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8 - 10 ° C

ALCOHOL: 12%

Veure més

Com servir

El Celler

Bollinger

Bollinger

Bollinger és un gran vi, molt més que un gran champagne. Per això aquí tot comença per les vinyes i l'exigència del millor pel que fa a la selecció dels cru.

Més sobre el Celler

Punts

RP97Parker

Opinions sobre Bollinger Brut la Grande Année 2008

4.3

10 opinions de clients
  • 5
    1
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Bollinger Brut la Grande Année 2008:Puntua Bollinger Brut la Grande Année 2008:

5/5

Lliurament ràpida, embalatge adequat. Ampolla en perfectes condicions.
Veure més,

Bollinger Brut la Grande Année 2008

4 /5

NOTA DE TAST:

  • Vista: daurat.
  • Nas: una bella complexitat, aromes a mel, pa de gingebre i canya. Una bella profunditat aromàtica, notes de fruites, especiades i florals, un nas complexa: préssec, pruna i escorça de prega.
  • Boca: una boca densa i harmoniosa, efervescència cremosa, marc de frescor, discret final de salinitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.

RAÏMS: el 71% de Pinot Noir i el 29% de Chardonnay.

MARIDATGE: foie gras, peixos, carns vermelles i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més
,

4 /5

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla brillant.
  • Nas: Aroma a fruites fresques amb notes de llimones, mel, pa de pessic, flors blanques, nous i cireres.
  • Boca: Posseeix un cos complet, amb acidesa intensa, és un vi elegant, escumós i vibrant, amb notes de fruites i un final llarg, precís i agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ai (França).

VINYA: Bollinger.

RAÏMS: Pinot Noir (71%) i Chardonnay (29%).

ENVELLIMENT: Madura sobre les mares per 9 anys en bótes de roure i després es realitza en degollament manual de cada ampolla.

ELABORACIÓ: La vinificació es realitza en petites bótes de roure antigues que li atorguen la seva gran aroma i delicadesa.

MARIDATGE EL VI: Perfecte per acompanyar marisc, peix, platerets lleugers i plats vegetarians.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més
,

4 /5

Una ampolla d'aquest escumosos per a dos: no cal res més.
Color molt bonic. Un Champagne amb aromes a llevat. Té alguna cosa de torrat.
Bon escumós de Bollinger per prendre a mitja tarda.
Veure més
,

Bollinger Grande Annee 2008