Tendències:

Champagne

Bollinger Special Cuvée Estoig

75cl

WS93Wine SpectatorRVF16RVFB+D17Bettane & Desseauve

Bollinger Special Cuvée Estoig

41,85€
41,85€
Botiga: Odyssée-Vins ES (France) Preus a altres botigues Lliurament estimat: 48h - 4 díes
Despeses d'enviament: 24,60€

T'agradarà saber que…

Un dels famosos i més luxosos xampanys, equilibrat i delicat, com l'estil de la Maison Bollinger en general, elaborat en un 80% amb raïm rigorosament seleccionada procedent de Grands Crus i Premiers Crus de Champagne propietat del celler majoritàriament. Aquest estoig és l'oportunitat de regalar sofisticació i qualitat per a un gaudi bombolles.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Bollinger
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Pinot Nero (60%), Chardonnay (25%), Pinot Meunier (15%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Tipus D'escumós: Brut

Descripció sobre Bollinger Special Cuvée Estoig

Bollinger Special Cuvée Estoig (Pinot Nero, Chardonnay i Pinot Meunier)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc daurat brillant amb el gra dens i bé.
  • Nas: notes de fruita madura fresca i discreta presència d'espècies.
  • Boca :, gust i espècies fruita fresca i vellutada.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne

VINYA: El Bollinger, fundada el 1829, té més de 160 hectàrees de terra vinya, situada principalment a les muntanyes de Reims i el territori d'Ai, al cor de la regió de Champagne. De Pinot Noir, Chardonnay i Pinot Meunier produeix el seu Bollinger Special Cuvée Estoig . Les vinyes són criats per una producció ètica estricta, tractant de conservar la terra i les vinyes.

RAÏMS: Pinot Noir 60% Chardonnay, 25% Pinot Meunier i 15%

ENVELLIMENT: fins a 3 anys al soterrani.

ELABORACIÓ: La producció ètica de Bollinger, es reflecteix en el soterrani. Només el most del primer premsat, de fet, ha començat a vinificació a Champagne, mentre que la necessitat de pressionar segons es ven a altres cellers. El mètode de la vinificació és champenoise, o el mètode clàssic, que implica una primera etapa en la fermentació dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada. Posteriorment, el vi se sotmet a fermentació en ampolla sobre lies durant un temps que oscil·la entre un mínim de 3 fins a 8 anys.

MARIDATGE: És excel·lent com a aperitiu, va bé amb el segon ós de carn blanca i peix, excel·lent amb el pernil i el formatge parmesà.

TEMPERATURA: 8-10 ° C

ALCOHOL: 12%

Veure més

Com servir

El Celler

Bollinger

Bollinger

Bollinger és un gran vi, molt més que un gran champagne. Per això aquí tot comença per les vinyes i l'exigència del millor pel que fa a la selecció dels cru.

Més sobre el Celler

Punts

WS93Wine SpectatorRVF16RVFB+D17Bettane & Desseauve

Opinions sobre Bollinger Special Cuvée Estoig

4

15 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    14
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Bollinger Special Cuvée Estoig:Puntua Bollinger Special Cuvée Estoig:

4 /5

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:Una ampolla de xampany Bollinger Special Cuvée presentada en un estoig.NOTA DE TAST:

  • Vista: daurat, reflexos grisosos. De bombolla fina, formació de rosari
  • Nas: complex, fruita blanca madura, espècies dolços sobre un fons elegant de pastisseria, algun record anisat, de fruita compota i fruita seca com la nou.
  • Boca: atac agradable, un pas de boca estructurat, ampli, viu, de carbònic vellutat i acidesa equilibrada, un postgust mig llarg, records aromàtics per via retronasal a pera blanca madura, canyella, nous, brioix, un fons lleugerament herbaci.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.

RAÏM: Chardonnay, Pinot Meunier i Pinot Noir.

ENVELLIMENT: aquests vins de reserva són criats i envellits cada vinya per separat en ampolles magnum tapades amb tap de suro perquè la seva evolució sigui lenta i controlada. En el moment de l'degollament, el xampany Bollinger Special Cuvée Brut ha reposat uns 36 mesos com a mínim. Aquest champagne francès reposa durant 3 mesos més abans de sortir a l'mercat.

ELABORACIÓ: elaborat a partir d'un assemblatge de diferents consechas sent majoritàriament de l'any. A banda, se li afegeix un petita quantitat de vi de reserva, entre un 5 o 10%, per assegurar una uniformitat i constància en el producte final.

MARIDATGE DEL VI: fumats, aperitius, arrossos de peix, caviar, cuina oriental, foie, pernil ibèric de gla, marisc a la planxa, bullit o cru, ostres i formatges anyencs.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-11ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més
,

Bollinger Special Cuvée Case

4 /5

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Una ampolla de xampany Bollinger Spécial Cuvée Brut presentada en un estoig.

NOTA DE TAST DE Bollinger Spécial Cuvée Brut Case :

  • Vista: llimona d'intensitat mitjana-alta.
  • Nas: notes de canyella, vainilla i pastís de poma.
  • Boca: potent i de gran melositat, vellutat amb bombolla agradable i integrada. Molt ric i equilibrat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.

RAÏM: 38% Chardonnay 33% Pinot Mennier el 29% Pinot Meunier.

MARIDATGE: pernil ibèric. sushi, sashimi, carns blanques, marisc, llagosta.

Veure més
,

Bollinger Special Cuvée Case

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color groc daurat brillant amb el gra dens i bé.Nas: notes de fruita madura fresca i discreta presència d'espècies.Boca :, gust i espècies fruita fresca i vellutada.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: ChampagneVINYA: El Bollinger, fundada el 1829, té més de 160 hectàrees de terra vinya, situada principalment a les muntanyes de Reims i el territori d'Ai, al cor de la regió de Champagne. De Pinot Noir, Chardonnay i Pinot Meunier produeix el seu Bollinger Special Cuvée Estoig. Les vinyes són criats per una producció ètica estricta, tractant de conservar la terra i les vinyes.RAÏMS: Pinot Noir 60% Chardonnay, 25% Pinot Meunier i 15%ENVELLIMENT: fins a 3 anys al soterrani.ELABORACIÓ: La producció ètica de Bollinger, es reflecteix en el soterrani. Només el most del primer premsat, de fet, ha començat a vinificació a Champagne, mentre que la necessitat de pressionar segons es ven a altres cellers. El mètode de la vinificació és champenoise, o el mètode clàssic, que implica una primera etapa en la fermentació dipòsits d'acer inoxidable a unaTEMPERATUR:a controlada. Posteriorment, el vi se sotmet a fermentació en ampolla sobre lies durant un temps que oscil·la entre un mínim de 3 fins a 8 anys.MARIDATGE: És excel·lent com a aperitiu, va bé amb el segon ós de carn blanca i peix, excel·lent amb el pernil i el formatge parmesà.TEMPERATURA: 8-10 ° CALCOHOL: 12%
Veure més
,

Bollinger Special Cuvée Case

Veure més

Altres productes de la mateixa bodega