Tendències:

Champagne

Dom Ruinart 2007

75cl

Dom Ruinart 2007

141,17€
141,17€
Botiga: Odyssée-Vins ES (France) Preus a altres botigues Lliurament estimat: 48h - 4 díes
Despeses d'enviament: 24,60€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2007 Altres anyades
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Ruinart
Volum: 75cl
Raïms: Chardonnay
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%
Tipus D'escumós: Brut
NOTA DE TAST: Vista: Color daurat brillant, amb reflexos verds. Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, amb tons de flors botàniques, regalèssia, espècies, herbes aromàtiques i tons minerals. Boca: Cos suau, fresc, lleuger, equilibrat, elegant, amb tons cítrics i minerals. Final persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.VINYA: Dom Ruinart.RAÏMS: Chardonnay. ENVELLIMENT: 6 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares.ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i traslladades en calaixos de fusta per a preservar la seva integritat. Després d'una estabilització en fred durant un període de 8 hores, el raïm són premsades per poder produir el most. La fermentació alcohòlica pren el seu lloc en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 15 a 18 ° C. La fermentació malolàctica es realitza en bótes de roure francès, per després dipositar el vi en bótes d'acer inoxidable, on passarà un període d'envelliment abans de l'embotellat. MARIDATGE: Carns blanques, peixos, mariscs, aperitius, carpaccio, risotto, pastes blanques, amanides, fruits secs, postres cremosos i fruiters.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció sobre Dom Ruinart 2007

Dom Ruinart 2007 (Chardonnay)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color daurat brillant, amb reflexos verds.
  • Nas: Aromes intensos de fruits madurs i cítrics, amb tons de flors botàniques, regalèssia, espècies, herbes aromàtiques i tons minerals.
  • Boca: Cos suau, fresc, lleuger, equilibrat, elegant, amb tons cítrics i minerals. Final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.VINYA: Dom Ruinart.RAÏMS: Chardonnay.

ENVELLIMENT: 6 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares.ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i traslladades en calaixos de fusta per a preservar la seva integritat. Després d'una estabilització en fred durant un període de 8 hores, el raïm són premsades per poder produir el most. La fermentació alcohòlica pren el seu lloc en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 15 a 18 ° C. La fermentació malolàctica es realitza en bótes de roure francès, per després dipositar el vi en bótes d'acer inoxidable, on passarà un període d'envelliment abans de l'embotellat.

MARIDATGE: Carns blanques, peixos, mariscs, aperitius, carpaccio, risotto, pastes blanques, amanides, fruits secs, postres cremosos i fruiters.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

8-10ºC

El Celler

Ruinart

Ruinart

A través dels segles, Ruinart ha cultivat l'excel • lència com una forma de vida. Hereus successius Nicolas Ruinart han col.locat la qualitat, l'autenticitat i l'elegància en el cor de la seva producció de xampany. D'aquesta manera, s'han perpetuat els somnis de Dom Thierry Ruinart, la inspiració principal darrere de l'art de la Casa elaboradora de xampany.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Dom Ruinart 2007

4

7 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    7
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Dom Ruinart 2007:Puntua Dom Ruinart 2007:

4 /5

2007 - Foto no contractual. Compost íntegrament de Chardonnay de Grands Crus, el 75% de la Côte des Blancs i el 25% de la vessant nord de la Montagne de Reims, el Dom Ruinart 2007 té un color clar, un daurat intens amb reflexos verds brillants . Les belles Dom Ruinart que es refredin un magnífic aperitiu de xampany. Suavitzat per uns pocs mesos de criança, es casarà amb plats on el mar i iode notes jugaran amb la seva mineralitat. Nascut d'una gran collita, es conserven avantatjosament celler diversos anys. Compta amb un vestit verd pàl·lid groc bonic amb reflexos platejats de llum i subtils. Aquest Dom Ruinart Blanc de Blancs 2006 emergeix de fruites aromes fresques casar-se amb notes florals de llimona, fruita de pinyol, fruita madura només blanc, calç, lliri de la vall, i algunes notes especiades verds discretes. La boca va demostrar frescor i delicadesa, complementant i brioix torrat sabors. Una suau, vi elegant, i l'aire dolç, amb un agradable final amb notes cítriques que li donen una acidesa suau i refrescant.
Veure més
,

4 /5

El nas d'aquesta anyada revela les dolces notes i suau de la castanya, coco i pa fresc aquest costat del pa de pessic al vi dóna molt ràpidament pas a les aromes de les flors (Sant Martí, lliri de les valls i les flors dels tarongers, Sevilla) i cítrics (bergamota i cidra) just sota la superfície de diversos minerals (roca mullada i pedra foguera) i notes salines iodats fan la seva appearanceOn el paladar aquesta anyada és inicialment directa però sedós, sostingut per notesThe minerals naturalesa efímera de la Dom R
Veure més
,

4 /5

TAST:
- Vista: un vestit amb gas, un or groc amb delicats reflexos de bronze verds, una efervescència de gran finor i una escuma d'una notable abundància per a aquest any són el començament d'una inusual degustació.
- Nas: i mineral molt picant, la primera nas destaca la maduresa de la collita 1998 en un registre de mel fresca, torró blanc i cítrics confitades. Les evocacions de p̢tisserie i fruits secs en la segona nas confirma la dolçor anunciada, originalment de gran complexitat aromàtica.
- Boca: En boca és ple i particularment sedosa. Els sabors de fruites dominen, però en un registre més ric, amb un toc de fruites i nous confitades. Mànecs, taronges xineses, ametlla, avellana

La suavitat i la sequera caracteritzen la campanya de 2004. La primavera i l'estiu estan marcades per belles períodes càlids i assolellats. I fins i tot si una mica de pluja molestar a finals d'agost, el vent sec i el bon temps al setembre per permetre que els raïms madurin en excel·lents condicions. Un mes de setembre és idealment assolellat originalment raïms perfectament madures haver mantingut un molt bon nivell d'acidesa. Els raïms collides durant la segona quinzena de setembre, podria dir-se que tenen el millor balanç de la gran 1996 de la verema.
L'agradable fresc Dom Ruinart 2002 va fer un aperitiu Champagne meravellosa. Suavitzat per uns pocs mesos d'envelliment, es casarà amb plats on el mar i iode notes jugaran amb el seu mineralitat: Walnut St Jacques algues a rodanxes fines marinat, gelatina d'aigua de tomàquet o llagostins marinats i llum kombawa escorça crema. Nascut d'una gran collita, la 2002 Dom Ruinart retinguts avantatjosament al soterrani per ser gaudit després de diversos anys d'envelliment addicional durant molts anys i gaudir a la taula amb els plats amb sabors intensos.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Dom Ruinart 200720042006

4/5

Olor: fresc i fresc amb notes de coco, castanya, fustes clares i llimona.

Gust: sabor fresc i fresc, amb notes de llimona i pa fresc que després s'acosta a una barreja de fruits brillants de les flors brillants. Les notes finals es pinten per kumquat.

Comentari: Una molt bona Blanc de Blancs amb un sabor original. Recomanat!
Veure més
Marcus Champagne

4/5

NOTA DE TAST DE Dom Ruinart 2006:
- Vista: groc verd pàl·lid, reflexos platejats.
- Nas: paleta fruiter molt fresca, notes mixtes, floral: poncem (cítric molt dolç), fruites d'os (Brugnon, pruna groga), fruites blanques, til·ler i lliri de les valls i notes picants "verds".
- Boca: les mateixes notes molt fresques i delicades, complementades per aromes lleugerament torrat i brioix, un equilibri molt tendre, elegant i airejat, una dolçor natural emfatitzada per una dosificació particularment baixa. Final d'agradables notes cítriques amb acidesa sedosa i refrescant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.
VINYA: Ruinart
RAÏMS: 100% Chardonnay.

MARIDATGE: peix blanc, crustacis escaldats, herbes aromàtiques, una closca de cítrics i acompanyats d'un element cremós (mussolina de coliflor, puré de fonoll).
Veure més
Hèctor Reig

Altres productes de la mateixa bodega