Tendències:

Champagne

Jacques Selosse Les Carelles Selosse Lieux Dits

Volum 75cl

395,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Jacques Selosse
Volum: 75cl
Raïms: Chardonnay (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Elaboració de Jacques Selosse Les Carelles Selosse Lieux Dits

Jacques Selosse Les Carelles Selosse Lieux Dits (Chardonnay)

Productor: Jacques Selosse

DO: Champagne

Els raïms: Chardonnay

Veure més

Opinions sobre Jacques Selosse Les Carelles Selosse Lieux Dits

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Jacques Selosse Les Carelles Selosse Lieux Dits:Puntua Jacques Selosse Les Carelles Selosse Lieux Dits:

4 /5

Els Llocs-Dits Carelles extra Brut Grand Cru.
Els Llocs-Dits Carelles extra Brut Grand Cru.
100% Chardonnay de Mesnil-sur-Oger. Vinificat en mini Solera. Això comença amb Champagne La Côte Faron, la col·lecció "Lieux-dits" (llocs amb nom) que es realitzaran l'any 2012 a partir del 6 de Champagne, cada un amb el nom de la seva parcel·la d'origen.

El Blanc de Blancs Les Carelles és un dels llegendaris dits lieux d'Anselme Selosse, el manifest líquida de riquesa i complexitat.

Anselme Selosse és probable que ara la cara més coneguda del vi de Champagne, que ha revolucionat l'estil de producció de la regió arran d'una creença aparentment innovadora i dissonant.

Des de l'aplicació estricta de la biodinàmica a la vinya, la recerca de la plena maduració de la fruita i l'oxidació, amb la fermentació espontània i addicions de sofre en dosis homeopàtiques.

únic i líquids emocionants, però no tots, donada la riquesa i profunditat de les criatures d'Anselme.

Chardonnay i Pinot Noir troben en la millor crus de la Champagne, com un testimoni encara més al fet que per produir ampolles memorables serveixen una matèria primera d'excel • lència.
elaboració del vi
Abans de la fermentació en bóta de Borgonya amb l'ús de només llevats indígenes.

Muntatge de 3 collites i segona fermentació en ampolla segons el mètode Champenoise.

Degollament i dosificació
nota de tast
color

groc daurat clar amb fines perlat

perfum

Elegant i complex, amb matisos torrats de cafè, gingebre fresc i herbes

entusiasme

Profund i vertical, ple de notes fresques de cítrics i vetes minerals

aparellaments

tàrtar de peix
Pasta de tomàquet-peixos
Risotto amb mariscs
Peix marisc al vapor
guisat de carn blanca

Excel·lent vi per beure ara, però es pot tenir una bona evolució després de romandre durant una mica de temps al soterrani
Veure més
,