Tendències:

Champagne

Jacquesson Cuvée Nº742 2014

Volum 75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2014 Altres anyades
N/A
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Champagne Jacquesson
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Chardonnay (41%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Tipus D'escumós: Extra Brut
NOTA DE TAST: Vista: daurat pàl·lid. Nas: notes minerals vibrant, aranja rosat i una mica de litxi. Boca: bombolles fines de cos mitjà a complet i un final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne. VINYA: Raïm Chardonnay de Avize Grand Cru, Pinot Noir de Ai Grand Cru i Dizy Premier Cru, Pinot Meunier de Oiry Grand Cru i Hautvillers Premier Cru. RAÏMS: Chardonnay 57%, Meunier 22%, Pinot Noir 21%. ENVELLIMENT: almenys 36 mesos sobre les mares. ELABORACIÓ: primera fermentació en bótes grans de roure, criança sobre lies, barreja amb vins de reserva per al 33% i segona fermentació en ampolla segons el mètode champenoise. MARIDATGE: carn de porc, peixos blaus com el salmó i la tonyina, marisc, formatges tendres i cremosos com el camenbert i el Brie de Meaux. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció de Jacquesson Cuvée Nº742 2014

Jacquesson Cuvée Nº742 2014 (Chardonnay)

NOTA DE TAST:

  • Vista: daurat pàl·lid.
  • Nas: notes minerals vibrant, aranja rosat i una mica de litxi.
  • Boca: bombolles fines de cos mitjà a complet i un final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.

VINYA: Raïm Chardonnay de Avize Grand Cru, Pinot Noir de Ai Grand Cru i Dizy Premier Cru, Pinot Meunier de Oiry Grand Cru i Hautvillers Premier Cru.

RAÏMS: Chardonnay 57%, Meunier 22%, Pinot Noir 21%.

ENVELLIMENT: almenys 36 mesos sobre les mares.

ELABORACIÓ: primera fermentació en bótes grans de roure, criança sobre lies, barreja amb vins de reserva per al 33% i segona fermentació en ampolla segons el mètode champenoise.

MARIDATGE: carn de porc, peixos blaus com el salmó i la tonyina, marisc, formatges tendres i cremosos com el camenbert i el Brie de Meaux.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Jacquesson Cuvée Nº742 2014

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Jacquesson Cuvée Nº742 2014:Puntua Jacquesson Cuvée Nº742 2014:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: daurat pàl·lid.Nas: notes minerals vibrant, aranja rosat i una mica de litxi.Boca: bombolles fines de cos mitjà a complet i un final llarg i persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne.VINYA: Raïm Chardonnay de Avize Grand Cru, Pinot Noir de Ai Grand Cru i Dizy Premier Cru, Pinot Meunier de Oiry Grand Cru i Hautvillers Premier Cru.RAÏMS: Chardonnay 57%, Meunier 22%, Pinot Noir 21%.ENVELLIMENT: almenys 36 mesos sobre les mares.ELABORACIÓ: primera fermentació en bótes grans de roure, criança sobre lies, barreja amb vins de reserva per al 33% i segona fermentació en ampolla segons el mètode champenoise.MARIDATGE: carn de porc, peixos blaus com el salmó i la tonyina, marisc, formatges tendres i cremosos com el camenbert i el Brie de Meaux.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%
Veure més
,