Tendències:

Champagne

Louis Casters Cuvée Supérieur Brut

75cl

22,01€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Casters Louis
Volum: 75cl
Raïms: Pinot Meunier (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Tipus D'escumós: Brut
NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla amb reflexes verds i bombolles fines. Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques, tropicals i de polpa daurada; destaca la pinya, la llima, el mànec i l'albercoc. Boca: Sabor fresc i elegant, amb notes àcides refrescants i equilibrades. Posseeix un regust aromàtic al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: França. VINYA: Louis Casters. RAÏMS: Pinot Meunier. ENVELLIMENT: Aquest vi es deixa reposar 6 mesos sobre les seves mares. ELABORACIÓ: El raïm es premsen suaument i el seu most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable a temperatures fredes, amb l'ús de llevats especials escollides minuciosament. Es produeix un segon procés de fermentació per mètode vas clos. El vi ha de romandre 6 mesos reposant sobre les seves mares abans d'estabilitzar-, filtrar i embotellar. MARIDATGE: Amanides fresques, aperitius, carns blanques, peixos, mariscs, llagosta, xai, costelles de porc, pastes, risottos, paelles, carpaccio, saltejat de vegetals, formatges frescos, embotits, postres de fruites i crema. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Elaboració de Louis Casters Cuvée Supérieur Brut

Louis Casters Cuvée Supérieur Brut (Pinot Meunier)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla amb reflexes verds i bombolles fines.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques, tropicals i de polpa daurada; destaca la pinya, la llima, el mànec i l'albercoc.
  • Boca: Sabor fresc i elegant, amb notes àcides refrescants i equilibrades. Posseeix un regust aromàtic al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: França.

VINYA: Louis Casters.

RAÏMS: Pinot Meunier.

ENVELLIMENT: Aquest vi es deixa reposar 6 mesos sobre les seves mares.

ELABORACIÓ: El raïm es premsen suaument i el seu most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable a temperatures fredes, amb l'ús de llevats especials escollides minuciosament. Es produeix un segon procés de fermentació per mètode vas clos. El vi ha de romandre 6 mesos reposant sobre les seves mares abans d'estabilitzar-, filtrar i embotellar.

MARIDATGE: Amanides fresques, aperitius, carns blanques, peixos, mariscs, llagosta, xai, costelles de porc, pastes, risottos, paelles, carpaccio, saltejat de vegetals, formatges frescos, embotits, postres de fruites i crema.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Louis Casters Cuvée Supérieur Brut

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Louis Casters Cuvée Supérieur Brut:Puntua Louis Casters Cuvée Supérieur Brut:

4 /5

Comencem a prendre'l amb les tapes i seguim tot el menjar. El vaig descobrir amb el meu millor amic.
El color de Pinot Meunier era suau. Forts aromes a llevat. Es notava l'acidesa de l' Casters Louis, molt bona.
Veure més
,