Tendències:

Champagne

Pol Roger Brut Magnum

Magnum

Pol Roger Brut Magnum

91,31€
91,31€
Botiga: GrauOnline Preus a altres botigues Lliurament estimat: 9 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 3 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Champagne (Champagne, França)
Celler: Pol Roger
Volum: 150cl Altres volums
Al·Lergogens: Conté sulfits
Tipus D'escumós: Brut
NOTA DE TAST: Vista: presenta un delicat color daurat pàl·lid amb reflexos platejats. Els seus elegants i refinades bombolles donen lloc a una persistència constant subratllada per una escuma fina i regular. Nas: refinada i subtil, el nas està plena de frescor i s'obre a l'aroma de les fruites blanques (préssec). Notes que recorden fruites seques, seguits de notes atractives de flors, pa de gingebre i espècies suaus. Boca: atac net i ferm sobre la frescor. Revela un bon equilibri entre rodonesa i flexibilitat en una estructura complexa. La nitidesa de les fragàncies cítriques perdura a tot el postgust i millora la gamma aromàtica d'espècies i fruites blanques DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne DO VINYA: Pol Rogers. RAÏMS: 60% Pinot Noir i 40% Chardonnay. ENVELLIMENT: envellit durant 7 anys. ELABORACIÓ: el most se sotmet a dos dipòsits d'aigua (assentaments), un a la sala de premsa immediatament després del premsat i el segon, un dipòsit d'escombraries, en tancs d'acer inoxidable a 6 ° C durant un període de 24 hores. Una fermentació lenta i freda amb la temperatura mantinguda per sota de 18 ° C té lloc en acer inoxidable amb cada varietat i cada llogaret es manté separada. MARIDATGE: realça plats fins de caràcter distintiu, com pollastre amb farcit de foie gras, capó amb bolets. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció sobre Pol Roger Brut Magnum

Pol Roger Brut Magnum

NOTA DE TAST:

  • Vista: presenta un delicat color daurat pàl·lid amb reflexos platejats. Els seus elegants i refinades bombolles donen lloc a una persistència constant subratllada per una escuma fina i regular.
  • Nas: refinada i subtil, el nas està plena de frescor i s'obre a l'aroma de les fruites blanques (préssec). Notes que recorden fruites seques, seguits de notes atractives de flors, pa de gingebre i espècies suaus.
  • Boca: atac net i ferm sobre la frescor. Revela un bon equilibri entre rodonesa i flexibilitat en una estructura complexa. La nitidesa de les fragàncies cítriques perdura a tot el postgust i millora la gamma aromàtica d'espècies i fruites blanques

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne DO

VINYA: Pol Rogers.

RAÏMS: 60% Pinot Noir i 40% Chardonnay.

ENVELLIMENT: envellit durant 7 anys.

ELABORACIÓ: el most se sotmet a dos dipòsits d'aigua (assentaments), un a la sala de premsa immediatament després del premsat i el segon, un dipòsit d'escombraries, en tancs d'acer inoxidable a 6 ° C durant un període de 24 hores. Una fermentació lenta i freda amb la temperatura mantinguda per sota de 18 ° C té lloc en acer inoxidable amb cada varietat i cada llogaret es manté separada.

MARIDATGE: realça plats fins de caràcter distintiu, com pollastre amb farcit de foie gras, capó amb bolets.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Pol Roger Brut Magnum

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Pol Roger Brut Magnum:Puntua Pol Roger Brut Magnum:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: presenta un delicat color daurat pàl·lid amb reflexos platejats. Els seus elegants i refinades bombolles donen lloc a una persistència constant subratllada per una escuma fina i regular.Nas: refinada i subtil, el nas està plena de frescor i s'obre a l'aroma de les fruites blanques (préssec). Notes que recorden fruites seques, seguits de notes atractives de flors, pa de gingebre i espècies suaus.Boca: atac net i ferm sobre la frescor. Revela un bon equilibri entre rodonesa i flexibilitat en una estructura complexa. La nitidesa de les fragàncies cítriques perdura a tot el postgust i millora la gamma aromàtica d'espècies i fruites blanquesDENOMINACIÓ D'ORIGEN: Champagne DOVINYA: Pol Rogers.RAÏMS: 60% Pinot Noir i 40% Chardonnay.ENVELLIMENT: envellit durant 7 anys.ELABORACIÓ: el most se sotmet a dos dipòsits d'aigua (assentaments), un a la sala de premsa immediatament després del premsat i el segon, un dipòsit d'escombraries, en tancs d'acer inoxidable a 6 ° C durant un període de 24 hores. Una fermentació lenta i freda amb la temperatura mantinguda per sota de 18 ° C té lloc en acer inoxidable amb cada varietat i cada llogaret es manté separada.MARIDATGE: realça plats fins de caràcter distintiu, com pollastre amb farcit de foie gras, capó amb bolets.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega