Richard Royer Brut Reserve

Richard Royer (Champagne)

Producte no disponible a Estats Units

31,00€ + 5,00€ Enviament (24h - 3 díes)

31,00/unitat

Enviament: Wine il vino (Italy)

Rebràs 0.41 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color daurat brillant, amb reflexos escumosos. Nas: Aromes elegants de fruits madurs, flors silvestres, espècies i herbes aromàtiques. Boca: Cos complet, estructurat, elegant, sec, escumós, amb sabors de fruits madurs. Final dolç i agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vinya de Xampanya. VINYA: Richard Royer. RAÏMS: Pinot Noir, Chardonnay. ENVELLIMENT: 15 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: El raïm és sotmeses a un procés d'estabilització en fred, seguit per un premsat suau en bandes pneumàtiques. El most obtingut és fermentat en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 15 a 20ºC. El vi és després embotellat i barrejat amb sucres i llevats naturals, per iniciar un segon procés de fermentació en ampolla. Durant aquest procés, es produeixen sediments en les ampolles, els quals es traslladen de la base fins al coll de la mateixa. Després, es produeix un degollament de l'ampolla, en la qual es congela el coll i es destapa per poder alliberar els sediments. El vi es deixa reposar durant un període de 15 mesos en ampolla abans de ser comercialitzat. MARIDATGE: Aperitius, foie gras, entremesos, ostres, marisc, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Fitxa tècnica · Richard Royer Brut Reserve

Tipus De Vi: Vi escumosos
Denominació:Champagne (Champagne,França)
Celler: Richard Royer
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Tipus D'escumós: Brut
Envelliment: Reserva
Veure més »

Descripció · Richard Royer

Richard Royer Brut Reserve

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color daurat brillant, amb reflexos escumosos.
  • Nas: Aromes elegants de fruits madurs, flors silvestres, espècies i herbes aromàtiques.
  • Boca: Cos complet, estructurat, elegant, sec, escumós, amb sabors de fruits madurs. Final dolç i agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vinya de Xampanya.

VINYA: Richard Royer.

RAÏMS: Pinot Noir, Chardonnay.

ENVELLIMENT: 15 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: El raïm és sotmeses a un procés d'estabilització en fred, seguit per un premsat suau en bandes pneumàtiques. El most obtingut és fermentat en bótes d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 15 a 20ºC. El vi és després embotellat i barrejat amb sucres i llevats naturals, per iniciar un segon procés de fermentació en ampolla. Durant aquest procés, es produeixen sediments en les ampolles, els quals es traslladen de la base fins al coll de la mateixa. Després, es produeix un degollament de l'ampolla, en la qual es congela el coll i es destapa per poder alliberar els sediments. El vi es deixa reposar durant un període de 15 mesos en ampolla abans de ser comercialitzat.

MARIDATGE: Aperitius, foie gras, entremesos, ostres, marisc, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Richard Royer

Comprar Vi Richard Royer:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Champagne