Tendències:

Conyac

Vecchia Romagna Riserva 10 Anys

70cl

39,40€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Conyac (Destil·lats)
Productor: Vecchia Romagna
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Itàlia
NOTA DE TAST DE Vecchia Romagna Riserva 10 Anys : Vista: Ambre brillant daurat. Olor: Buqué intens. Sabor: Sabor equilibrat, fi i dolç. PRODUCTOR: Destil·leria Buton PAÍS: Itàlia DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest Riserva ha envellit durant almenys deu anys en barrils de Lemosín per produir un aiguardent notable d'excel·lent profunditat. GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Elaboració de Vecchia Romagna Riserva 10 Anys

Vecchia Romagna Riserva 10 Anys

NOTA DE TAST DE Vecchia Romagna Riserva 10 Anys:

 • Vista: Ambre brillant daurat.
 • Olor: Buqué intens.
 • Sabor: Sabor equilibrat, fi i dolç.

PRODUCTOR: Destil·leria Buton

PAÍS: Itàlia

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest Riserva ha envellit durant almenys deu anys en barrils de Lemosín per produir un aiguardent notable d'excel·lent profunditat.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Veure més

Opinions sobre Vecchia Romagna Riserva 10 Anys

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Vecchia Romagna Riserva 10 Anys:Puntua Vecchia Romagna Riserva 10 Anys:

4 /5

- destil·lat del raïm Trebbiano; els secrets de la destil·lació d'aquest aiguardent estaven estretament vigilats pels descendents dels Medici fins que van ser passats al mestre destil·lador, el francès Jean Bouton, la família formada la primera gran companyia italiana de destil·lació en 1820.
- Avui dia és part del líder italià esperits independents de l'empresa, que té en la seva cartera Vecchia Romagna i Amaro Montenegro: els dos esperits de venda més grans d'Itàlia. Vecchia Romagna, està estretament vinculada a la forma de vida italià, al seu sol, i el patrimoni cultural únic, presentat des del principi de la seva ampolla molt original i l'etiqueta que representa al déu romà, Bacus.
- Vecchia Romagna, Riserva 10 anys d'edat es produeix amb el mètode "Charentais".
- serveix en grans gots de conyac i s'escalfa lentament a les mans, és un plaer per als coneixedors sofisticats i perfecte com un regal important per a les ocasions especials.
Veure més
,

Vecchia Romagna Riserva 10 Year old

Other products from the distillery