Tendències:

Copes

Catavinos Homologado (4,5 X 15,5) Caja de Seis Unidades

22,16€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Copes (Accesoris)
Productor: Popy Wine
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Tastavins Homologat (4,5 X 15,5) Caixa de Sis Unitats és una Copa especial per al tast de vins tranquils que ens permet trobar totes les aromes primaris, secundaris i terciaris, així com la visualització perfecta dels colors. Dissenyada exclusivament per tasts de qualsevol tipus de vi i cava. Diàmetre: 4,5 cm. , Alt: 15,5 cm. Embalat en caixa de cartró amb sis unitats. FABRICANT: Popy Wine

Elaboració de Catavinos Homologado (4,5 X 15,5) Caja de Seis Unidades

Catavinos Homologado (4,5 X 15,5) Caja de Seis Unidades

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Tastavins Homologat (4,5 X 15,5) Caixa de Sis Unitats és una Copa especial per al tast de vins tranquils que ens permet trobar totes les aromes primaris, secundaris i terciaris, així com la visualització perfecta dels colors. Dissenyada exclusivament per tasts de qualsevol tipus de vi i cava. Diàmetre: 4,5 cm. , Alt: 15,5 cm. Embalat en caixa de cartró amb sis unitats.

FABRICANT: Popy Wine

Veure més

The Brand

Popy Wine

Popy Wine

A partir d'ara pot conèixer, també a través d'Internet, la nostra empresa Popy Wine i els productes o serveis que posem a la seva disposició: una àmplia gamma dissenyada per respondre a les seves necessitats. A més, els nostres experts estan a la seva disposició per assessorar-lo en els aspectes tècnics, relaccionados amb el protocol del món del vi.

Més sobre la Marca

Opinions sobre Catavinos Homologado (4,5 X 15,5) Caja de Seis Unidades

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Catavinos Homologado (4,5 X 15,5) Caja de Seis Unidades:Puntua Catavinos Homologado (4,5 X 15,5) Caja de Seis Unidades:

4 /5

Copa especial per el tast de vins tranquils que ens permet trobar tots els aromes primaris, secundaris i terciaris, així com la visualització perfecta dels colors. Dissenyada exclusivament per tasts de qualsevol tipus de vi i cava. Diàmetre: 4,5 cm., Alt: 15,5 cm. Embalatge en caixa de cartró amb sis unitats.
Veure més
,

Other products from the brand