Tendències:

Set Decantación 1 Popy Wine

Set Decantación 1 Popy Wine

111,01€
111,01€
Botiga: Accesorios del vino Lliurament estimat: 11 díes
Despeses d'enviament: 15,73€

Fitxa tècnica

Categoria:Copes (Accesoris)
Productor: Popy Wine
DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE: Setembre Decantació 1 Popy Wine és un conjunt d'accessoris imprescindibles per iniciar-se en la decantació dels vins així com l'obertura i la degustació dels mateixos. Inclou: Ampolla decantadora de vidre amb gotet decantació i subjecta suros, llevataps Combi-Wine per a vi, recollidora, dues copes de cristall de bohèmia per a vi, embut amb filtre micro porus i un pràctic manual per a la decantació. Embalatge en caixa de cartró. FABRICANT: Popy Wine

Descripció sobre Set Decantación 1 Popy Wine

Set Decantación 1 Popy Wine

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE:

Setembre Decantació 1 Popy Wine és un conjunt d'accessoris imprescindibles per iniciar-se en la decantació dels vins així com l'obertura i la degustació dels mateixos. Inclou: Ampolla decantadora de vidre amb gotet decantació i subjecta suros, llevataps Combi-Wine per a vi, recollidora, dues copes de cristall de bohèmia per a vi, embut amb filtre micro porus i un pràctic manual per a la decantació. Embalatge en caixa de cartró.

FABRICANT: Popy Wine

Veure més

The Brand

Popy Wine

Popy Wine

A partir d'ara pot conèixer, també a través d'Internet, la nostra empresa Popy Wine i els productes o serveis que posem a la seva disposició: una àmplia gamma dissenyada per respondre a les seves necessitats. A més, els nostres experts estan a la seva disposició per assessorar-lo en els aspectes tècnics, relaccionados amb el protocol del món del vi.

Més sobre la Marca

Opinions sobre Set Decantación 1 Popy Wine

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Set Decantación 1 Popy Wine:Puntua Set Decantación 1 Popy Wine:

4 /5

Conjunt d'accessoris imprescindibles per a iniciar-se en la decantació dels vins així com l'obertura i la degustació dels mateixos. Inclou: Ampolla decantadora de vidre amb gotet decantació i subjecta suros, llevataps Combinen Wine per a vi, recollidora, dues copes de cristall de bohèmia per a vi, embut amb filtre micro porus i un pràctic manual per a la decantació. Embalatge en caixa de cartró.
Veure més
,

4 /5

Conjunt d'accessoris imprescindibles per iniciar-se en la decantació dels vins així com l'obertura i la degustació dels mateixos. Inclou: Ampolla decantadora de vidre amb gotet decantació i subjecta suros, llevataps Combi-Wine per a vi, recollidora, dues copes de cristall de bohèmia per a vi, embut amb filtre micro porus i un pràctic manual per a la decantació. Embalatge en caixa de cartró.
Veure més
,

Other products from the brand