Tendències:

Equip

L'equip de socis de Uvinum:

Nico Bour - CEO & co-Founder

Nico BourFrancès de 34 anys encara que espanyol d'adopció, provinc d'una família vinícola de llarga tradició a la vall del Roine (Côtes du Rhône i Coteaux du Tricastin (França)). Llicenciat & MBA per ESADE el 2000, porto més de 9 anys treballant en empreses d'Internet com eDreams, Softonic o Grup Planeta descobrint els avantatges de la Xarxa. I gràcies a Uvinum he pogut unir les 2 passions: el vi i Internet, creant un servei únic al món on descobrir, rebre recomanacions personalitzades, opinar i comprar vi.

En el vi sóc un apassionat de varietals com el Syrah, Albariño, Verdejo i Gewürstraminer. Em fascina la tradició i cultura de vi, i sempre he volgut difondre al màxim aquesta cultura i passió. I sempre he tingut la sensació que el sector vi viu massa allunyat de l'amant del vi, del consumidor. I aquest és el nostre propòsit: democratitzar el món del vi, fent-lo més senzill.

Els meus dos lemes amb el vi:

  • Gaudir d'una bona copa de vi i compartir aquest moment amb algú estimat és el màxim. La resta pot esperar.
  • Utilitza els teus sentits i gaudeix del plaer d'una copa de vi. El vi no és només beure sinó sentir-

Si vols posar-te en contacte amb mi, pots fer-ho per twitter (@nicobour), a el meu blog, al meu perfil d'usuari a Uvinum o per e-mail a

Albert Garcia - CTO & co-Founder

Albert GarciaM'encarrego de l'àrea tecnològica i del disseny a Uvinum. Sóc ex-director de Softonic Labs i fundador i actual responsable del portal gratuït de blocs Obolog.com i de la xarxa de blocs temàtics Nexoblogs. Aporto la meva experiència en el desenvolupament de projectes relacionats amb innovació i noves tecnologies.

El desenvolupament web és un dels meus passatemps, alhora que el meu treball. En el meu temps lliure he desenvolupat algunes eines com el acortador d'URLs xrt.me o, al costat d'Albert López i Albert Lombarte, el client de múltiples comptes de Twitter Splitweet. Quan no estic davant de l'ordinador, sóc un àvid consumidor de sèries i toco la guitarra (i el que em deixen) en el grup de rock Kompotser.

Pots contactar amb mi a través de Twitter (@obokaman), des del meu blog, al meu perfil Uvinum o a través de .

Albert López - CCO & co-Founder

Albert LópezActual responsable de continguts (CCO), SEO i cofundador de Uvinum (@Uvinum_ES) y Splitweet (@Splitweet). També exerceixo com SEO Advisor a nexoBlogs (@nexoblogs). Els darrers 3 anys he treballat com SEO Manager de Softonic (@Softonic).Expert en Social Media i Analítica Web. Mac Geek.

A nivell gastronòmic, sóc un apassionat pel vi, el formatge, la xocolata i el cafè. També tinc la lletja mania de consumir llibres, CD musicals i pel·lícules en DVD. Encara que la meva debilitat consumista se centra en tot tipus de gadgets . M'encanta l'esport (sobretot el bàsquet, ja que sóc entrenador federat per l'FCB) i la música (sóc ​​el cantant de Covertura, un grup acústic de Barcelona). Però el hobbie que més anys porto arrossegant és la passió pel dibuix, la pintura i la fotografia. La meva debilitat més recent: la meva filla Alba.

Les meves màximes:

  • “L'home que digui que no es pot fer, serà sorprès per algú que ho faci”.
  • “L'única barrera ets tu, només has d'aprendre a saltar”.
  • “La llibertat d'un mateix acaba on comença la de l'altre”.
  • “No es troba res si no es busca alguna cosa”.

No et tallis, contacta amb mi a Twitter (@albertlg), Facebook (Albert L.G.), el meu blog, o a través del meu perfil como a Uviner o bé mitjançant e-mail a

Mentors de Uvinum:

Ens hem envoltat d'un grup d'experts amb llarga experiència a Internet i en el sector vins que ens ajuden a millorar dia a dia el servei de Uvinum.

Henri Bour - Viticultor al Domaine de Grangeneuve (França) i President de la Denominació d'Origen AOC Tricastin.

De família de llarga tradició vinícola primer a Algèria i després a França, aquest ex-president de Pernod-Ricard a Espanya i Portugal i professional amb més de 40 anys en el món del vi, és assessor de Uvinum des dels inicis del projecte aportant gran coneixement del sector en benefici de la millora contínua del servei de Uvinum.

Albert Armengol - Emprenedor i mentor de Uvinum

L'Albert és un emprenedor d'Internet amb més de deu anys d'experiència, fundador de eConozco (venuda a XING), Festuc o Bloguzz, entre d'altres. També és inversor (business angel) en múltiples projectes de tecnologia. L'Albert és llicenciat en medicina i MBA per ESADE.

Albert: El món del vi té potencial per ser revolucionat gràcies a Internet, i l'equip fundador de Uvinum té una àmplia experiència a internet que és clau per tenir èxit en qualsevol projecte. Estic convençut que a Uvinum podran aprofitar aquesta oportunitat!

Pots visitar el seu blog a http://www.albertarmengol.net