Tendències:

Perú

Gin Amazonian Company Cantinero

70cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Ginebra (Destil·lats)
Productor: The Inca Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 41%
País: Perú
NOTA DE TAST: Color: Es mostra transparent a l'ampolla com les més tradicionals ginebres. Olor: Notes fresques i cítriques molt marcades. Fons avainillat a fava tonka i castanyes. Sabor: Molt agradable i fresca gràcies als botànics del amazones. Final molt llarg amb un intens gust de llimona sidra. PRODUCTOR: The Inca Distillery. Aquesta destil·leria és la inspiració de quatre amics, els quals coneixent tota la riquesa botànica que ofereix Perú, van emprendre aquest singular projecte amb el propòsit de crear destil·lats de la més alta qualitat i sobretot exòtics. Els coneixements de cada un d'ells en diferents camps van ser posats a prova i el resultat va ser més que satisfactori. Ginebres únics, que com la raresa que són, han guanyat molta atenció i reconeixement. PAÍS: Perú. DETALLS D'ELABORACIÓ: Gin Amazonian Company Cantinero és una edició especial realitzada només per a coneixedors dels bons ginebres i col·leccionistes. Aquest producte és destil·lat en petits lots de 150 ampolles cada un. És realitzat amb els més exòtics botànics de la selva amazònica com són les baies de ginebre de Macedònia, espècies i fruites, faves Tonka, nous del Brasil i diversos llimones. Finalment se li afegeix alguns tocs de vainilla. Ideal per barrejar amb una bona tònica o si s'és una mica més arriscat pura. GRAU ALCOHÒLIC: 41%

Descripció sobre Gin Amazonian Company Cantinero

Gin Amazonian Company Cantinero

NOTA DE TAST:

 • Color: Es mostra transparent a l'ampolla com les més tradicionals ginebres.
 • Olor: Notes fresques i cítriques molt marcades. Fons avainillat a fava tonka i castanyes.
 • Sabor: Molt agradable i fresca gràcies als botànics del amazones. Final molt llarg amb un intens gust de llimona sidra.

PRODUCTOR: The Inca Distillery. Aquesta destil·leria és la inspiració de quatre amics, els quals coneixent tota la riquesa botànica que ofereix Perú, van emprendre aquest singular projecte amb el propòsit de crear destil·lats de la més alta qualitat i sobretot exòtics. Els coneixements de cada un d'ells en diferents camps van ser posats a prova i el resultat va ser més que satisfactori. Ginebres únics, que com la raresa que són, han guanyat molta atenció i reconeixement.

PAÍS: Perú.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Gin Amazonian Company Cantinero és una edició especial realitzada només per a coneixedors dels bons ginebres i col·leccionistes. Aquest producte és destil·lat en petits lots de 150 ampolles cada un. És realitzat amb els més exòtics botànics de la selva amazònica com són les baies de ginebre de Macedònia, espècies i fruites, faves Tonka, nous del Brasil i diversos llimones. Finalment se li afegeix alguns tocs de vainilla. Ideal per barrejar amb una bona tònica o si s'és una mica més arriscat pura.

GRAU ALCOHÒLIC: 41%

Veure més

Opinions sobre Gin Amazonian Company Cantinero

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Gin Amazonian Company Cantinero:Puntua Gin Amazonian Company Cantinero:

4 /5

NOTA DE TAST:Color: Es mostra transparent a l'ampolla com les més tradicionals ginebres.Olor: Notes fresques i cítriques molt marcades. Fons avainillat a fava tonka i castanyes.Sabor: Molt agradable i fresca gràcies als botànics del amazones. Final molt llarg amb un intens gust de llimona sidra.PRODUCTOR: The Inca Distillery. Aquesta destil·leria és la inspiració de quatre amics, els quals coneixent tota la riquesa botànica que ofereix Perú, van emprendre aquest singular projecte amb el propòsit de crear destil·lats de la més alta qualitat i sobretot exòtics. Els coneixements de cada un d'ells en diferents camps van ser posats a prova i el resultat va ser més que satisfactori. Ginebres únics, que com la raresa que són, han guanyat molta atenció i reconeixement.PAÍS: Perú.DETALLS D'ELABORACIÓ: Gin Amazonian Company Cantinero és una edició especial realitzada només per a coneixedors dels bons ginebres i col·leccionistes. Aquest producte és destil·lat en petits lots de 150 ampolles cada un. És realitzat amb els més exòtics botànics de la selva amazònica com són les baies de ginebre de Macedònia, espècies i fruites, faves Tonka, nous del Brasil i diversos llimones. Finalment se li afegeix alguns tocs de vainilla. Ideal per barrejar amb una bona tònica o si s'és una mica més arriscat pura.GRAU ALCOHÒLIC: 41%
Veure més
,