Tendències:

Ginebra

Makar Original

Volum 70cl

34,34€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Ginebra (Destil·lats)
Productor: Glasgow Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 43%
País: Escòcia
NOTA DE TAST: Color: transparent. Olor: molt ginebre, com la saba eucipática dels pins, però també amb un xut de notes florals, cítriques, seguit d'un audaç romaní terrós i fragant. Sabor: toc de regalèssia, una nota dolça i arrodonida, notes de pebre seguides d'un acabat net i sec. PRODUCTOR: Glasgow Distillery. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Els set costats de l'ampolla de Makar representen els set ingredients botànics acuradament seleccionats que es complementen perfectament amb el millor Juniper del món, que es troba al cor de Makar. Aquests ingredients botànics es destil·len en petits lots en el nostre alambí de coure, Annie, per produir una ginebra de ginebre perfectament equilibrada. MARIDATGE: perfecta al centre d'un còctel amb ginebra, o proveu amb aigua tònica d'alta qualitat i acabi amb una rodanxa de Xile verd suau. GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Elaboració de Makar Original

Makar Original

NOTA DE TAST:

 • Color: transparent.
 • Olor: molt ginebre, com la saba eucipática dels pins, però també amb un xut de notes florals, cítriques, seguit d'un audaç romaní terrós i fragant.
 • Sabor: toc de regalèssia, una nota dolça i arrodonida, notes de pebre seguides d'un acabat net i sec.

PRODUCTOR: Glasgow Distillery.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Els set costats de l'ampolla de Makar representen els set ingredients botànics acuradament seleccionats que es complementen perfectament amb el millor Juniper del món, que es troba al cor de Makar. Aquests ingredients botànics es destil·len en petits lots en el nostre alambí de coure, Annie, per produir una ginebra de ginebre perfectament equilibrada.

MARIDATGE: perfecta al centre d'un còctel amb ginebra, o proveu amb aigua tònica d'alta qualitat i acabi amb una rodanxa de Xile verd suau.

GRAU ALCOHÒLIC: 43%

Veure més

Opinions sobre Makar Original

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Makar Original:Puntua Makar Original:

4 /5

Fets a mà en petits lots de Glasgow destil·leria, aquest és un vibrant gin-ginebre portat. El poder vivificant de les millors baies de ginebre es complementa amb set ingredients botànics d'harmonització. El resultat és una ginebra sofisticada de caràcter individual, perfecta per G & T.
Veure més
,

4 /5

- El multi premiat Makar Original Gin és la primera ginebra de ser destil·lada a la ciutat de Glasgow.
- Abraçant les característiques de la pròpia ciutat, Makar és un vibrant gin-ginebre portat negreta, que deriva el seu nom de la paraula escocesos antic per 'el fabricant' o l'artesà.
- Set cares de l'ampolla de Makar representen els set ingredients botànics acuradament seleccionades, que complementen perfectament fi Juniper del món que es troba al cor de Makar. Aquests ingredients botànics es destil·len en petits lots en la nostra coure encara, Annie, per produir un Gin ginebre-portat perfectament equilibrat.
- Makar Original Dry Gin és perfecta al centre d'un còctel de ginebra-dirigit, alternativament, tractar amb una tònica d'alta qualitat, acabat amb una rodanxa de Xile verd suau.
Veure més
,