Tendències:

Anglaterra

Martin Miller's 9 Moons Bourbon Barrel Aged Gin 350ml

Volum 350ml

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Ginebra (Destil·lats)
Productor: The Reformed Spirits Company
Volum: 35cl
Vol. D'alcohol: 40%
País: Anglaterra
NOTA DE TAST: Color: ambre molt clar. Olor: aroma dolça de vainilla, intensificació dels botànics, sobretot el ginebre. Sabor: sabor cítric i equilibrat amb un lleuger toc a roure del seu període de criança. PRODUCTOR: Martin Miller 's. PAÍS: Anglaterra. DETALLS D'ELABORACIÓ: neix com una elaboració experimental guardar-se la ginebra Martin Miller 's en minibarriles. Després de l'aniversari d'un dels fundadors va ser regalat un gran nombre de barrils de roure amb ginebra que es van guardar a Islàndia. El clima característic d'aquest lloc és l'atmosfera perfecta per a l'elaboració de ginebra, que a més alenteix el procés d'envelliment.L'envelliment d'aquesta ginebra dura un total de 9 mesos en barrils de roure ja que es manté el sabor de la ginebra però amb el toc inconfusible del roure. GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Descripció sobre Martin Miller's 9 Moons Bourbon Barrel Aged Gin 350ml

Martin Miller's 9 Moons Bourbon Barrel Aged Gin 350ml

NOTA DE TAST:

 • Color: ambre molt clar.
 • Olor: aroma dolça de vainilla, intensificació dels botànics, sobretot el ginebre.
 • Sabor: sabor cítric i equilibrat amb un lleuger toc a roure del seu període de criança.

PRODUCTOR: Martin Miller 's.

PAÍS: Anglaterra.

DETALLS D'ELABORACIÓ: neix com una elaboració experimental guardar-se la ginebra Martin Miller 's en minibarriles. Després de l'aniversari d'un dels fundadors va ser regalat un gran nombre de barrils de roure amb ginebra que es van guardar a Islàndia. El clima característic d'aquest lloc és l'atmosfera perfecta per a l'elaboració de ginebra, que a més alenteix el procés d'envelliment.L'envelliment d'aquesta ginebra dura un total de 9 mesos en barrils de roure ja que es manté el sabor de la ginebra però amb el toc inconfusible del roure.

GRAU ALCOHÒLIC: 40%

Veure més

Opinions sobre Martin Miller's 9 Moons Bourbon Barrel Aged Gin 350ml

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Martin Miller's 9 Moons Bourbon Barrel Aged Gin 350ml:Puntua Martin Miller's 9 Moons Bourbon Barrel Aged Gin 350ml:

4 /5

- barrils de bourbon de roure americà noves estan plenes de ginebra d'alta resistència Martin Miller que després es va envellir durant nou mesos (nou llunes). Tot això té lloc en el magatzem barril de Martin Miller a Borgarnes, Islàndia.
- Després es retira el líquid de la bóta i es barreja al 40% amb aigua de deu d'Islàndia.
Veure més
,