Tendències:

Ginebra

Masters Pink Irrellenable

70cl

12,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Ginebra (Destil·lats)
Productor: Mcginter Distillers Ltd
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 37.5%
País: Escòcia
NOTA DE TAST: Color: Té un intens i característic color rosat artificial, similar a el d'un xiclet, però que resulta atractiu a la vista. Aspecte molt net. Té tons més foscos en algunes zones. Olor: Té una aroma a fruits vermells frescos molt potent, que passeja pel nas de manera que crida a que se segueixi bevent. El fons a roses acaba d'unificar el conjunt. Sabor: Té un pas lleuger però sabors realment intensos. No obstant això, no resulta desagradable malgrat la seva força i els sabors compaginen perfectament amb el aromes, de manera que hi ha harmonia. PRODUCTOR: MacGinter Distillers. PAÍS: Escòcia. DETALLS D'ELABORACIÓ: Amb afegits de maduixa i gerd, s'elabora a partir de l'gin original de la casa productora. Amb una maceració en cereals dels fruits vermells, s'aconsegueix extreure tot el dolç de la fruita natural. GRAU ALCOHÒLIC: 37,5%

Elaboració de Masters Pink Irrellenable

Masters Pink Irrellenable

NOTA DE TAST:

  • Color: Té un intens i característic color rosat artificial, similar a el d'un xiclet, però que resulta atractiu a la vista. Aspecte molt net. Té tons més foscos en algunes zones.
  • Olor: Té una aroma a fruits vermells frescos molt potent, que passeja pel nas de manera que crida a que se segueixi bevent. El fons a roses acaba d'unificar el conjunt.
  • Sabor: Té un pas lleuger però sabors realment intensos. No obstant això, no resulta desagradable malgrat la seva força i els sabors compaginen perfectament amb el aromes, de manera que hi ha harmonia.

PRODUCTOR: MacGinter Distillers.

PAÍS: Escòcia.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Amb afegits de maduixa i gerd, s'elabora a partir de l'gin original de la casa productora. Amb una maceració en cereals dels fruits vermells, s'aconsegueix extreure tot el dolç de la fruita natural.

GRAU ALCOHÒLIC: 37,5%

Veure més

Opinions sobre Masters Pink Irrellenable

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Other products from the distillery