Tendències:

Nordic Spirits Lab Gin 50cl

Volum 50cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Ginebra (Destil·lats)
Productor: Nordic
Volum: 50cl
Vol. D'alcohol: 41%
NOTES DE TAST: Color: Nordic Spirits Lab Gin 50cl és un esperit transparent. Aroma: ginebre, coriandre, cítrics i notes florals són el que defineix la complexitat d'aroma d'aquesta ginebra. Sabor: Es tracta d'una beguda fresca i suau amb sabors de llimona, ginebre, llimona i espècies. Té un acabat molt elegant i persistent. PRODUCTOR: Nordic esperits laboratori. Són un grup d'esperits i especialistes en màrqueting, sempre interessats en experimentar amb nous productes alcohòlics. Les seves invencions hi són per ajudar a la gent gaudir de nous sabors implementades en les seves begudes d'alta qualitat. És per això que no només col·laboren amb els especialistes de begudes, sinó també amb l'empresari, especialistes en màrqueting, inventors i científics, per tal d'obtenir una perspectiva de tot el món en el procés creatiu. Al final dels seus productes sorprenents sempre tenen l'última paraula. PAÍS: Finlàndia. ELABORACIÓ: Aquesta London Dry Gin es produeix mitjançant l'alambí procés de destil·lació. Deu botànics acuradament seleccionats es processen individualment, destil·lada i després es barregen amb el producte final. Després de cada destil·lació individu arriba a una temperatura prou alta, el cor del destil·lat es treu per al seu posterior ús. El cap i la cua es rebutgen. Alguns dels ingredients botànics són el coriandre, angèlica, pela de llimona, pela de taronja, ginebre i anet corona. La barreja final és desmineralitzada i filtrat abans de ser embotellat. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 41%

Descripció sobre Nordic Spirits Lab Gin 50cl

Nordic Spirits Lab Gin 50cl

NOTES DE TAST:

 • Color: Nordic Spirits Lab Gin 50cl és un esperit transparent.
 • Aroma: ginebre, coriandre, cítrics i notes florals són el que defineix la complexitat d'aroma d'aquesta ginebra.
 • Sabor: Es tracta d'una beguda fresca i suau amb sabors de llimona, ginebre, llimona i espècies. Té un acabat molt elegant i persistent.

PRODUCTOR: Nordic esperits laboratori. Són un grup d'esperits i especialistes en màrqueting, sempre interessats en experimentar amb nous productes alcohòlics. Les seves invencions hi són per ajudar a la gent gaudir de nous sabors implementades en les seves begudes d'alta qualitat. És per això que no només col·laboren amb els especialistes de begudes, sinó també amb l'empresari, especialistes en màrqueting, inventors i científics, per tal d'obtenir una perspectiva de tot el món en el procés creatiu. Al final dels seus productes sorprenents sempre tenen l'última paraula.

PAÍS: Finlàndia.

ELABORACIÓ: Aquesta London Dry Gin es produeix mitjançant l'alambí procés de destil·lació. Deu botànics acuradament seleccionats es processen individualment, destil·lada i després es barregen amb el producte final. Després de cada destil·lació individu arriba a una temperatura prou alta, el cor del destil·lat es treu per al seu posterior ús. El cap i la cua es rebutgen. Alguns dels ingredients botànics són el coriandre, angèlica, pela de llimona, pela de taronja, ginebre i anet corona. La barreja final és desmineralitzada i filtrat abans de ser embotellat.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 41%

Veure més

Opinions sobre Nordic Spirits Lab Gin 50cl

4

1 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Nordic Spirits Lab Gin 50cl:Puntua Nordic Spirits Lab Gin 50cl:

4 /5

NOTES DE TAST:Color: Nordic Spirits Lab Gin 50cl és un esperit transparent.Aroma: ginebre, coriandre, cítrics i notes florals són el que defineix la complexitat d'aroma d'aquesta ginebra.Sabor: Es tracta d'una beguda fresca i suau amb sabors de llimona, ginebre, llimona i espècies. Té un acabat molt elegant i persistent.PRODUCTOR: Nordic esperits laboratori. Són un grup d'esperits i especialistes en màrqueting, sempre interessats en experimentar amb nous productes alcohòlics. Les seves invencions hi són per ajudar a la gent gaudir de nous sabors implementades en les seves begudes d'alta qualitat. És per això que no només col·laboren amb els especialistes de begudes, sinó també amb l'empresari, especialistes en màrqueting, inventors i científics, per tal d'obtenir una perspectiva de tot el món en el procés creatiu. Al final dels seus productes sorprenents sempre tenen l'última paraula.PAÍS: Finlàndia.ELABORACIÓ: Aquesta London Dry Gin es produeix mitjançant l'alambí procés de destil·lació. Deu botànics acuradament seleccionats es processen individualment, destil·lada i després es barregen amb el producte final. Després de cada destil·lació individu arriba a una temperatura prou alta, el cor del destil·lat es treu per al seu posterior ús. El cap i la cua es rebutgen. Alguns dels ingredients botànics són el coriandre, angèlica, pela de llimona, pela de taronja, ginebre i anet corona. La barreja final és desmineralitzada i filtrat abans de ser embotellat.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 41%
Veure més
,