Tendències:

Ginebra

Wight Mermaids Pink Gin

Volum 70cl

40,85€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Ginebra (Destil·lats)
Productor: Isle Of Wight Distillery
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 38%
País: Anglaterra
NOTA DE TAST: Color: Rosat. Olor: al nas és aromàtica, suau i complexa, amb aromes lleugers de maduixes i cítrics barrejats amb notes suaus de ginebre i tocs d'espècies dolces. Sabor: en boca és suau, refrescant, amb notes de maduixes madures, cítrics i espècies picants i càlides, barrejada amb tocs d'aire marí. PRODUCTOR: Isle of Wight Distillery. És la primera i única destil·leria de Isle of Wight des 2014 i es caracteritzen per l'elaboració dels seus productes de forma artesanal, ecològica i utilitzant ingredients locals, obtenint licors amb un estil únic. La Wight Mermaids Pink Gin és una variació de la seva clàssica Mermaid Gin, aportant un to rosat i tocs dolços de infusió de maduixes de l'illa. PAÍS: Anglaterra. DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquesta ginebra artesanal és elaborada amb maduixes autòctones de la Vall de Arreton a l'illa, les quals són submergides en la ginebra per un temps aproximat de 4 dies. La meitat passa a destil·lació i després és novament barrejat amb la infusió, per intensificar el gust de maduixa i donar a la ginebra seu toc refrescant. Aquesta gin és menys dolç que les ginebres convencionals ja que no té sucres afegits, ni tampoc conté cap altre additiu. GRAU ALCOHÒLIC: 38%

Elaboració de Wight Mermaids Pink Gin

Wight Mermaids Pink Gin

NOTA DE TAST:

 • Color: Rosat.
 • Olor: al nas és aromàtica, suau i complexa, amb aromes lleugers de maduixes i cítrics barrejats amb notes suaus de ginebre i tocs d'espècies dolces.
 • Sabor: en boca és suau, refrescant, amb notes de maduixes madures, cítrics i espècies picants i càlides, barrejada amb tocs d'aire marí.

PRODUCTOR: Isle of Wight Distillery. És la primera i única destil·leria de Isle of Wight des 2014 i es caracteritzen per l'elaboració dels seus productes de forma artesanal, ecològica i utilitzant ingredients locals, obtenint licors amb un estil únic. La Wight Mermaids Pink Gin és una variació de la seva clàssica Mermaid Gin, aportant un to rosat i tocs dolços de infusió de maduixes de l'illa.

PAÍS: Anglaterra.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquesta ginebra artesanal és elaborada amb maduixes autòctones de la Vall de Arreton a l'illa, les quals són submergides en la ginebra per un temps aproximat de 4 dies. La meitat passa a destil·lació i després és novament barrejat amb la infusió, per intensificar el gust de maduixa i donar a la ginebra seu toc refrescant. Aquesta gin és menys dolç que les ginebres convencionals ja que no té sucres afegits, ni tampoc conté cap altre additiu.

GRAU ALCOHÒLIC: 38%

Veure més

Opinions sobre Wight Mermaids Pink Gin

4

2 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Wight Mermaids Pink Gin:Puntua Wight Mermaids Pink Gin:

4 /5

NOTA DE TAST:Color: Rosat.Olor: al nas és aromàtica, suau i complexa, amb aromes lleugers de maduixes i cítrics barrejats amb notes suaus de ginebre i tocs d'espècies dolces.Sabor: en boca és suau, refrescant, amb notes de maduixes madures, cítrics i espècies picants i càlides, barrejada amb tocs d'aire marí.PRODUCTOR: Isle of Wight Distillery. És la primera i única destil·leria de Isle of Wight des 2014 i es caracteritzen per l'elaboració dels seus productes de forma artesanal, ecològica i utilitzant ingredients locals, obtenint licors amb un estil únic. La Wight Mermaids Pink Gin és una variació de la seva clàssica Mermaid Gin, aportant un to rosat i tocs dolços de infusió de maduixes de l'illa.PAÍS: Anglaterra.DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquesta ginebra artesanal és elaborada amb maduixes autòctones de la Vall de Arreton a l'illa, les quals són submergides en la ginebra per un temps aproximat de 4 dies. La meitat passa a destil·lació i després és novament barrejat amb la infusió, per intensificar el gust de maduixa i donar a la ginebra seu toc refrescant. Aquesta gin és menys dolç que les ginebres convencionals ja que no té sucres afegits, ni tampoc conté cap altre additiu.GRAU ALCOHÒLIC: 38%
Veure més
,