Tendències:

Licor de cafè

Tia Maria 1L

1L

14,70€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Licor de cafè (Licors i cremes,Destil·lats)
Productor: Illva Saronno
Volum: 100cl Altres volums
Vol. D'alcohol: 20%
País: Anglaterra
NOTA DE TAST: Color: Aquesta beguda té el color del cafè acabat de torrar fosc. Aroma: Igual que el seu color, l'aroma principal és de grans de cafè. lleugers tocs de vainilla i rom espècies afegeixen capes al seu perfil d'olor. Sabor: L'olor regala els sabors primaris, però encara manté alguns secrets. La principal diferència entre l'olor i el sabor és el sabor que resulta ser més dolça que reuneix per primera vegada el nas. Sucres i vainilla creen dolçor. Ron, feta principalment de canya de sucre, també pot afegir un toc de dolçor. Més que això, contribueix amb les seves espècies en termes de sabor. Els grans de cafè emeten la majoria dels sabors. PRODUCTOR: Illva Saronno. La llegenda diu que la recepta per Tia Maria 1L es va consolidar en algun moment de la dècada de 1700, en una plantació de Jamaica. No obstant això, el creador recepta va sortir de la zona i es va traslladar a Europa. Va ser al voltant d'aquest temps que la recepta es va perdre. Va ser redescobert pel Dr. Kenneth Evans al voltant de 1944, que va començar a fer la venda del licor. La marca ha estat comprat i venut per moltes companyies des de llavors. Més recentment, Kobrand va comprar els drets de distribució a 2012. PAÍS: Itàlia DETALLS DE PRODUCCIÓ: Illva Saronno no revela com es fa aquest licor de cafè divina. Clàssicament, els licors es fan partint d'un líquid alcohòlic base. En aquest cas, s'utilitza rom. A continuació, s'afegeixen els principals sabors. Les principals sabors aquí són el cafè i vainilla. Això és més probable realitza durant el procés de destil·lació. Finalment, s'afegeix sucre per endolcir la beguda abans de ser embotellat. GRAU ALCOHÒLIC: 20%

Elaboració de Tia Maria 1L

Tia Maria 1L

NOTA DE TAST:

 • Color: Aquesta beguda té el color del cafè acabat de torrar fosc.
 • Aroma: Igual que el seu color, l'aroma principal és de grans de cafè. lleugers tocs de vainilla i rom espècies afegeixen capes al seu perfil d'olor.
 • Sabor: L'olor regala els sabors primaris, però encara manté alguns secrets. La principal diferència entre l'olor i el sabor és el sabor que resulta ser més dolça que reuneix per primera vegada el nas. Sucres i vainilla creen dolçor. Ron, feta principalment de canya de sucre, també pot afegir un toc de dolçor. Més que això, contribueix amb les seves espècies en termes de sabor. Els grans de cafè emeten la majoria dels sabors.

PRODUCTOR: Illva Saronno. La llegenda diu que la recepta per Tia Maria 1L es va consolidar en algun moment de la dècada de 1700, en una plantació de Jamaica. No obstant això, el creador recepta va sortir de la zona i es va traslladar a Europa. Va ser al voltant d'aquest temps que la recepta es va perdre. Va ser redescobert pel Dr. Kenneth Evans al voltant de 1944, que va començar a fer la venda del licor. La marca ha estat comprat i venut per moltes companyies des de llavors. Més recentment, Kobrand va comprar els drets de distribució a 2012.

PAÍS: Itàlia

DETALLS DE PRODUCCIÓ: Illva Saronno no revela com es fa aquest licor de cafè divina. Clàssicament, els licors es fan partint d'un líquid alcohòlic base. En aquest cas, s'utilitza rom. A continuació, s'afegeixen els principals sabors. Les principals sabors aquí són el cafè i vainilla. Això és més probable realitza durant el procés de destil·lació. Finalment, s'afegeix sucre per endolcir la beguda abans de ser embotellat.

GRAU ALCOHÒLIC: 20%

Veure més

Opinions sobre Tia Maria 1L

4.5

5 opinions de clients
 • 5
  2
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Tia Maria 1L:Puntua Tia Maria 1L:

4.5/5

regal per a l'amic
Veure més,

Tia Maria 1L

5 /5

millor licor de cafè
Veure més
,

Other products from the distillery