Tendències:

Licor d'herbes

Chartreuse Groc V.E.P 1L

Volum 1L

112,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Licor d'herbes (Licors i cremes,Destil·lats)
Productor: Chartreuse Diffusion
Volum: 100cl
Vol. D'alcohol: 42%
País: França
NOTA DE TAST: Color: Chartreuse V.E.P. Jaune 1L presenta un color palla. Olor: Aromes herbacis i florals. Sabor: Sabor subtil i suau, notes lleugerament dolços. DETALLS D'ELABORACIÓ: Es realitza utilitzant els mateixos processos i la mateixa fórmula secreta del licor tradicional, i la seva llarga criança en bótes de roure assoleix una qualitat excepcional. Ingredients: alcohol, sucre, plantes i flors. PAÍS: França

Elaboració de Chartreuse Groc V.E.P 1L

Chartreuse Groc V.E.P 1L

NOTA DE TAST:

 • Color: Chartreuse V.E.P. Jaune 1L presenta un color palla.
 • Olor: Aromes herbacis i florals.
 • Sabor: Sabor subtil i suau, notes lleugerament dolços.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Es realitza utilitzant els mateixos processos i la mateixa fórmula secreta del licor tradicional, i la seva llarga criança en bótes de roure assoleix una qualitat excepcional. Ingredients: alcohol, sucre, plantes i flors.

PAÍS: França

Veure més

Opinions sobre Chartreuse Groc V.E.P 1L

4

5 opinions de clients
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Chartreuse Groc V.E.P 1L:Puntua Chartreuse Groc V.E.P 1L:

4 /5

Ella és dolça i suau. Només dos germans cartoixans coneixen els noms de 130 plantes i saben com barrejar i es destil·la. També són els únics que saben el que fan servir les plantes per donar els colors naturals de verd i groc. Són ells els que controlen el lent envelliment del licor i decidir quan el licor és Prete per ser embotellat.
Veure més
,

Chartreuse Jaune V.E.P 1L

4 /5

Alcohol: 42
País: França
Contingut: 1, 0 l
Els productes de begudes alcohòliques no contenen cap tipus d'additius químics; el mateix color prové de les plantes que els fabriquen. Les 130 herbes presents en la recepta es maceren en un alcohol d'alta qualitat, i després destil·lada.
Després d'aquest procés s'afegeix la mel destil·lada i el xarop de sucre per Jaune. Ara comença la llarga criança en bótes de roure, en les belles cellers a Voiron.
La Chartreuse, el 2015, al seu torn, 410 anys i en 2014 el Vert ha fet 250 i per aquesta ocasió s'ha creat una etiqueta especial el 2014 i avui en dia ja es venen objectes de col·lecció. Els farmacèutics del segle XVI van haver de trobar l'elixir de la llarga vida i Chartreuse es considera l'experiència farmacèutica epítom d'aquest segle; grups en fet conegut llavors totes les plantes medicinals (130).
Entrant en els soterranis de la Cartoixa va enrere en el temps: ara no hi ha ningú que creix licors d'edat. La Chartreuse Vert Jaune i tenen un mínim de 3 anys d'envelliment en bótes de roure i V.E.P. un mínim de 10 anys, destil·lat en estanyats centenaris alambins de coure.
Veure més
,

V.E.P. Gialla In Box Di Legno 1L

4 /5

Es fa amb les mateixes plantes com Chartreuse verd, però en diferents proporcions, ofereix aromes de flors, mel i espècies. Només dos germans cartoixans coneixen els noms de les plantes i saben com barrejar i es destil·la. També són els únics que saben el que fan servir les plantes per produir els colors naturals de verd i groc. Són ells els que controlen el licor a retardar l'envelliment i decidir quan el licor està llest per ser embotellat. Composició: alcohol, sucre, plantes i flors. Presentació: Ampolla característica, sobri i elegant, adornat amb el segell de la Gran Chartreuse. Tast: per dur a terme els sabors, Chartreuse es consumeix amb gel. Tradicionalment es considera un digestiu, però cada vegada més també els coneixedors assaborir còctels. - Els cartoixans
Veure més
,

Grande Chartreuse Chartreuse Jaune Vep 1L