Tendències:

França

Chartreuse Verd V.E.P. 1L

Volum 1L

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Categoria:Licor d'herbes (Licors i cremes,Destil·lats)
Productor: Chartreuse Diffusion
Volum: 100cl
Vol. D'alcohol: 54%
País: França
TAST: Vista: El Chartreuse Verd V.E.P. 1L és de color verd fosc i destaca el bronze. Nas: Els aromes són complexos, amb un domini d'espècies i herbes i hi ha notes de te verd. En boca: L'atac és franc i el desenvolupament en boca és potent, l'estructura s'equilibra al voltant d'espècies, flors blanques i notes empirumàtiques. Les finals són molt llargues. EDAT: Almenys deu anys. PRODUCTOR: La història de Chartreuse comença el 1605 quan els monjos reben una estranya recepta que conté més de 130 ingredients. Es trigaran més de 170 anys a adaptar-se i dominar la recepta i produir un elixir de "llarga vida", i 80 anys abans de comercialitzar el ja reconegut internacional Chartreuse Verte et jaune. PAÍS: França. ELABORACIÓ: comprar una ampolla de Chartreuse Verd V.E.P. 1L és comprar un producte excepcional. Si, a la base, és el mateix producte, ha sofert un envelliment excepcionalment prolongat (o VEP), és a dir que fa anys que envelleix en bótes velles de roure francès. Els monjos del chartreuse els encanten el secret i, de la mateixa manera que la recepta, no revelen el nombre d'anys de maduració, com a molt sabem que és d'almenys deu, però depenent de la verema, podria ser més. La singularitat del producte es veu reforçada per la seva presentació en caixa de fusta clara, marca amb un ferro calent, una ampolla específica numerada i una tapa segellada amb cera. GRAU D'ALCOHOL: 54%

Descripció sobre Chartreuse Verd V.E.P. 1L

Chartreuse Verd V.E.P. 1L

TAST:

 • Vista: El Chartreuse Verd V.E.P. 1L és de color verd fosc i destaca el bronze.
 • Nas: Els aromes són complexos, amb un domini d'espècies i herbes i hi ha notes de te verd.
 • En boca: L'atac és franc i el desenvolupament en boca és potent, l'estructura s'equilibra al voltant d'espècies, flors blanques i notes empirumàtiques. Les finals són molt llargues.

EDAT: Almenys deu anys.

PRODUCTOR: La història de Chartreuse comença el 1605 quan els monjos reben una estranya recepta que conté més de 130 ingredients. Es trigaran més de 170 anys a adaptar-se i dominar la recepta i produir un elixir de "llarga vida", i 80 anys abans de comercialitzar el ja reconegut internacional Chartreuse Verte et jaune.

PAÍS: França.

ELABORACIÓ: comprar una ampolla de Chartreuse Verd V.E.P. 1L és comprar un producte excepcional. Si, a la base, és el mateix producte, ha sofert un envelliment excepcionalment prolongat (o VEP), és a dir que fa anys que envelleix en bótes velles de roure francès. Els monjos del chartreuse els encanten el secret i, de la mateixa manera que la recepta, no revelen el nombre d'anys de maduració, com a molt sabem que és d'almenys deu, però depenent de la verema, podria ser més. La singularitat del producte es veu reforçada per la seva presentació en caixa de fusta clara, marca amb un ferro calent, una ampolla específica numerada i una tapa segellada amb cera.

GRAU D'ALCOHOL: 54%

Veure més

Opinions sobre Chartreuse Verd V.E.P. 1L

4.3

11 opinions de clients
 • 5
  2
 • 4
  8
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
La teva puntuació de Chartreuse Verd V.E.P. 1L:Puntua Chartreuse Verd V.E.P. 1L:

5/5

Chartreuse VEP, què més ?. . .
Veure més,

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

5 /5

lliurament molt ràpida bon embalatge
Veure més
,

Chartreuse Verte V.E.P. 1L

4 /5

Veure més
,

V.E.P. Verde In Box Di Legno 1L és un espirituós irreprotxable

3 /5

Veure més
,

Em va semblar imponent

Veure més