Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

Dário Pimpão (Licors i cremes)

Producte no disponible a Espanya

15,75€ + 4,00€ Enviament (6 - 11 díes)

126,00€ ENVIAMENT GRATIS! (6 - 11 díes)

15,75/unitat

Enviament: Portugal Vineyards (Portugal) Enviament gratuït a partir de 115,00€

Rebràs 0.21 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST DE Ginja de Óbidos Oppidum 50cl : Color: vermell fosc. Olor: aromes de cirera amb intenses baies silvestres. Sabor: cremós en boca, de llarga durada, cirera intensa. Licor sabor únic i inconfusible. PRODUCTOR: Dario Pimpão. PAÍS: Portugal. DETALLS D'ELABORACIÓ: a partir d'ingredients d'alta qualitat. GRAU ALCOHÒLIC: 19%

Fitxa tècnica · Ginja de Óbidos Oppidum

Categoria:Licors i cremes (Destil·lats)
Productor: Dário Pimpão
Volum: 50cl
Vol. D'alcohol: 19%

Descripció · Dário Pimpão

Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

NOTA DE TAST DE Ginja de Óbidos Oppidum 50cl:

  • Color: vermell fosc.
  • Olor: aromes de cirera amb intenses baies silvestres.
  • Sabor: cremós en boca, de llarga durada, cirera intensa. Licor sabor únic i inconfusible.

PRODUCTOR: Dario Pimpão.

PAÍS: Portugal.

DETALLS D'ELABORACIÓ: a partir d'ingredients d'alta qualitat.

GRAU ALCOHÒLIC: 19%

Dário Pimpão

Comprar Destil·lats Dário Pimpão:

Opinions

Opinió destacada sobre Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

Portugal Vineyards

Publicat el a les 12.22

4/5

Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

NOTES DE TAST:
Aroma cirera amb intensa cirerer silvestre. Cremós en boca, de llarga durada, cirera intens. Licor sabor únic i inconfusible.
- Winemaker:
- Elaboració: Desafiament, la inspiració i la passió van ser els grans motivadors de Dario Pimpão en la producció d'un Ginja natural sense colorants ni additius, elaborats a partir d'ingredients d'alta qualitat. El gran secret de Oppidum rau en el fet que utilitza només els millors fruits per obtenir un licor pur, aromàtic i amb una gradació alcohòlica equilibrada, que quan assaborit ofereix un sabor suau i amb cos. Tot comença amb la selecció de la fruita recollida dels arbres (Morello ginjeiras) en els horts (ginjais) dels productors que, durant dècades, han estat proveïdors de la guinda (Ginjas). S'ha demostrat que com menys cultivat les Morello arbres, més astringent és el fruit i el millor producte final. Cada peduncle és curosament eliminat i, un cop a les nostres instal·lacions, la fruita entra en una infusió hidroalcohòlica on roman alguns mesos fins que s'arriba a l'etapa desitjada, en el que és un procés llarg que requereix de molta paciència i coneixement, evolucionant amb el pas del temps. Per la seva pròpia naturalesa, l'envelliment és a llarg termini i qualsevol intent d'accelerar el procés pot ser desastrós per al resultat final.
- Varietats de raïm: Baies Ginja.
- Maridatge: Com a aperitiu o un digestiu. Una combinació amb la xocolata.
- Conservar i servir Consells: A temperatura ambient.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Licors i cremes