Ginja Espinheira With Fruit Licor

Francisco Espinheira (Licors i cremes)

Producte no disponible a Espanya

11,25€ + 4,00€ Enviament (6 - 11 díes)

123,75€ ENVIAMENT GRATIS! (6 - 11 díes)

11,25/unitat

Enviament: Portugal Vineyards (Portugal) Enviament gratuït a partir de 115,00€

Rebràs 0.15 punts per cada unitat que compris

T'agradarà saber que...

La ginginha, de vegades també anomenada ginjinha, és un licor tradicional portuguès molt típic del seu capital, Lisboa. S'elabora a força d'unes fruites similars a les cireres, tant en aspecte com en sabor, i es tracta d'un licor que barreja sabors i sensacions dolces i amargues, amb un lleuger toc de canyella. Es serveix en gots petits, i se sol beure d'un glop, com a aperitiu o digestiu després d'un àpat copiós.

El d'aquesta marca, una de les prestigioses de Portugal, es caracteritza per una intensa aroma a cireres, i és cremós en boca, amb un persistent postgust. Inconfusible i amb un sabor únic, conté cireres amargues amb els seus ossos dins l'ampolla.

Fitxa tècnica · Ginja Espinheira With Fruit Licor

Categoria:Licors i cremes (Destil·lats)
Productor: Francisco Espinheira
Volum: 70cl
Vol. D'alcohol: 23%
País: Portugal

Descripció · Francisco Espinheira

Ginja Espinheira With Fruit Licor

NOTA DE TAST:

  • Color: Ambre fosc molt viu.
  • Olor: Delicats aromes de fruits del bosc on es destaquen les cireres silvestres, sobre un fons de notes de canyella.
  • Sabor: En boca té una textura molt cremosa i un agradable sabor dolç amb un toc d'amargor. Al paladar es desprenen les notes de cirera i canyella deixant un deliciós record.

PRODUCTOR: Francisco Espinheira i Ca. Lda.

PAÍS: Portugal.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Ginja Espinheira With Fruit Licor és un tradicional licor de fruites portuguès elaborat a partir d'un aiguardent base i la maceració de la ginginha o guinda, un fruit molt semblant a la cirera, juntament amb canyella, per un període aproximat entre 3 i 5 mesos. Finalment, s'agrega sucre i s'embotella juntament amb les guindes macerades. Per a la seva producció únicament s'utilitzen productes naturals sense conservants artificials. Ideal com a aperitiu o digestiu, però, també és molt utilitzat per acompanyar postres, especialment els elaborats a base de xocolata. S'ha de consumir a una temperatura de 16 ° C. La recepta original d'aquesta beguda se li atribueix a Francisco Espinheira, un frare de l'església de Sant Antoni de Lisboa. En 1840 un immigrant gallec s'adona del potencial que té la beguda i obre una petita botiga al tradicional Llarg de São Domingos, a Lisboa, la qual és atesa en l'actualitat per la seva cinquena generació.

GRAU ALCOHÒLIC: 23%

Francisco Espinheira

Comprar Destil·lats Francisco Espinheira:

Més comentaris sobre Ginja Espinheira With Fruit Licor

Berta Solivella

Publicat el a les 15.55

4 /5

NOTA DE TAST DE Ginja Espinheira With Fruit:

  • Color: ambre fosc.
  • Olor: aromes intenses de cirera silvestre.
  • Sabor: cremós, de llarga durada, cirera intensa. Licor de sabor únic i inconfusible.

PRODUCTOR: Francisco Espinheira.

PAÍS: Portugal.

DETALLS D'ELABORACIÓ: elaborat a partir d'alcohol i una fruita molt similar a la cirera, tant a semblança com a sabor, una barreja dolç i amarg amb un toc de canyella, sense cap tipus de conservants artificials.

GRAU ALCOHÒLIC: 23%

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Licors i cremes