Tendències:

Licors i cremes

Jack Daniel's Honey Lemonade 330ml

330ml

1,98€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Categoria:Licors i cremes (Destil·lats)
Productor: Jack Daniel's Distillery
Volum: 33cl
País: Estats Units
NOTA DE TAST: Color: Color groc pàl·lid, amb bombolles petites. Olor: Notes aromàtiques a llimona i altres fruites cítriques. Amb tocs de caramel, mel i gingebre. Sabor: Sabor àcid i dolç, amb una frescor inigualable. Se sent una lleugera efervescència al paladar i un regust amarg final. PRODUCTOR: Jack Daniel 's. PAÍS: Estats Units. DETALLS D'ELABORACIÓ: La llimonada amb mel de Jack Daniel 's es produeix amb els millors llimones de la regió i amb aigua molt pura. Posteriorment se li afegeix mel fresca de Tennessee. Aquesta llimonada conté una lleugera quantitat d'alcohol i s'ha de consumir molt freda, pot afegir-se gel. És ideal per barrejar amb altres ingredients com xarops, licors, destil·lats i sucs, per crear còctels d'autor. Aquesta llimonada pot consumir-se amb aperitius petits o amb àpats grans durant l'estiu, ja que és molt fresca i agradable. GRAU ALCOHÒLIC: 5%

Elaboració de Jack Daniel's Honey Lemonade 330ml

Jack Daniel's Honey Lemonade 330ml

NOTA DE TAST:

  • Color: Color groc pàl·lid, amb bombolles petites.
  • Olor: Notes aromàtiques a llimona i altres fruites cítriques. Amb tocs de caramel, mel i gingebre.
  • Sabor: Sabor àcid i dolç, amb una frescor inigualable. Se sent una lleugera efervescència al paladar i un regust amarg final.

PRODUCTOR: Jack Daniel 's.

PAÍS: Estats Units.

DETALLS D'ELABORACIÓ: La llimonada amb mel de Jack Daniel 's es produeix amb els millors llimones de la regió i amb aigua molt pura. Posteriorment se li afegeix mel fresca de Tennessee. Aquesta llimonada conté una lleugera quantitat d'alcohol i s'ha de consumir molt freda, pot afegir-se gel. És ideal per barrejar amb altres ingredients com xarops, licors, destil·lats i sucs, per crear còctels d'autor. Aquesta llimonada pot consumir-se amb aperitius petits o amb àpats grans durant l'estiu, ja que és molt fresca i agradable.

GRAU ALCOHÒLIC: 5%

Veure més

Opinions sobre Jack Daniel's Honey Lemonade 330ml

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega